Agenda

Carnavalsweekend MastepinnelaandVan : 17-02-2017 tot : 19-02-2017
Lokatie : Diverse locaties, Wouwse Plantage

Carnavalsstichting de Mastepinne trapt op vrijdag 17 februari het carnavalsweekend af met het colabal, dat van 19.30 tot 22.00 uur gehouden wordt in dorpshuis de Spil. Het is dit jaar een Neon Party, dus trek je felgekleurde outfit uit de kast en zorg voor een kleurrijke avond. Entree is gratis. Kinderen vanaf groep 6 van de basisschool tot en met 15 jaar zijn van harte welkom.

Op zaterdag 18 februari trekt om 13.30 uur de eerste Brabantse carnavalsoptocht door Wouwse Plantage. De prijsuitreiking voor deelnemers tot en met de middelgrote wagens vindt aansluitend plaats in de Spil, dat vanaf 14.00 uur het carnavalspubliek verwelkomt. Prijzen voor de grote wagens worden in het dorpshuis om 20.30 uur uitgereikt. Inschrijven kan via mastepinnelaand.nl/optocht/.

Na deze uitreiking wordt van 21.00 tot 2.00 uur het Mastepinnebal gehouden, met muziek verzorgd door het HB MAX DJ Team. DJ Mark en DJ van der V staan de gehele avond achter de draaitafels. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom op een van de eerste carnavalsballen in de regio.

Tot slot vindt op zondag 19 februari om 14.00 uur het smartlappenfestival plaats in de Spil, met thema 'Aan de Costa del Sol'. Plaatselijke artiesten, zoals Eradic, de Zoomvlietse Heppies en Jan Koevoet, brengen nummers hierop ten gehore. De winnaar gaat naar huis met een unieke hoofdprijs en creatieve artiesten maken kans op de nieuwe 'Pinse Smartlap' wisselbeker. Entree is gratis.

Terug naar het overzicht