Agenda

Haringparty Kiwanis Bergen op ZoomVan : 22-06-2017 tot : 22-06-2017
Lokatie : Markiezenhof, Bergen op Zoom

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 22 juni voor de tweeëntwintigste keer de jaarlijkse Haringparty. Het evenement wordt ook dit jaar weer gehouden op de binnenplaats van het Markiezenhof. Mede dankzij een belangrijk aantal ondernemers, die van de gelegenheid gebruik maken om hun relaties voor dit ontmoetingsfeest uit te nodigen, wordt er weer een groot aantal gasten verwacht.

De netto opbrengsten worden gebruikt voor de financiering van goede doelen die vooral gericht zijn op het welzijn van kinderen. Dit jaar is dit de Stichting Tekenen voor Kinderen, die zich inzet om kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken. Dit doen zij door maandelijks in het Bravis ziekenhuis een tekenaar met de kinderen tekeningen te laten maken op de rand van hun bed waarbij de kinderen hun wensen mogen vertellen. Het resultaat is een mooie tekening en er wordt bijgedragen aan de verwerking van het ziekenhuisbezoek.

Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing aan burgemeester Petter de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van gratis haringen en consumpties gezellig met elkaar de kwaliteit van het geheel becommentariëren. Voor degenen die geen haring eten is gezorgd voor een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten. Passende muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bergse Jazzorkest “Monday Date” dat garant staat voor een sfeervolle muzikale begeleiding van het evenement.

Toegangskaarten zijn 40 euro per stuk en zijn te bestellen op www.kiwanis.nl.

Terug naar het overzicht