Agenda

Benefietconcert StoelematVan : 15-10-2017 tot : 15-10-2017
Lokatie : De Stoelemat in Bergen op Zoom

Op 15 oktober  organiseren Guus jr., Jasper en Paul de Waal, zonen van de in 2016 overleden Bergse muzikant Guus de Waal, een groots benefietconcert en veiling ten bate van Hospice De Markies in evenementenzaal De Stoelemat in Bergen op Zoom.

De drie zonen waren onder de indruk van de zorg en medemenselijkheid die hun vader in zijn laatste dagen in hospice De Markies mocht ontvangen. Tijdens dit concert nemen diverse muzikanten uit Bergen op Zoom plaats in misschien wel het beste harmonieorkest van Bergen. Het optreden van dit unieke gelegenheidsorkest wordt afgewisseld met optredens van solisten en ensembles. Op die middag wordt ook de opbrengst van de bijzondere veiling bekend gemaakt.

Naast het concert organiseren de drie broers ook de veiling, waar niet alleen kunstwerken en workshops maar ook een masterclass dirigeren onder de hamer komt: een unieke kans om een droom te verwezenlijken en zelf eens op de bok te staan voor een groot orkest. 

De opbrengst van concert en veiling gaat naar Stichting Vrienden van Hospice De Markies. De feitelijke zorg in Hospice De Markies wordt weliswaar betaald door de overheid, maar voor alle andere noodzakelijke voorzieningen, zoals inrichting, materialen en onderhoud is de instelling geheel afhankelijk van sponsoring en vrijwillige bijdragen. 

Het Slotakkoord vindt plaats op zondag 15 oktober, om 14:30 in evenementenzaal De Stoelemat, Bergen op Zoom. Entree is 15 euro. Voorverkoop via: https://hetslotakkoord.eventbrite.nl

 

Foto: Guus de Waal

Terug naar het overzicht