Roosendaal

Roosendaal swingt in het park terug van weggeweest

Foto: Roosendaal swingt in het Emile van Loonpark

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Roosendaal swingt in het park is na twee jaar terug van weggeweest. Vier zomerse avonden kun je in het Emile van Loonpark weer genieten van een betaalbaar drankje en goede muziek.

Het bijzondere aan Roosendaal swingt in het park is dat de programmering alleen maar Roosendaalse acts bevat. Daarnaast staat elke avond in het teken van een ander muziekgenre. De eerste avond staat gepland op donderdag 8 augustus. De overige drie avonden zijn op dinsdagen 13, 20 en 27 augustus.

Muziekgenres

Verbraak | Van Bijnen verzorgen de eerste Roosendaal swingt in het park op donderdag 8 augustus. De avond staat dan in het teken van roots, americana en bluegrass. Dinsdag 13 augustus is de dj avond met de acts Royal Apollo en De Mannen van Weleer. Zij brengen dan de beste dance classics uit de 80’s, 90’s en 00’s.

Jazz, funk en folk

Het jeugdige HIP speelt op dinsdag 20 augustus een mix van jazz en funk. Leadzangeres van deze band is het Roosendaalse talent Julia Schutten. De laatste avond op 27 augustus wordt ingevuld door de band Squander Squad. Een unieke folkband uit Brabant. Jarenlang hebben zij menig podium op stelten gezet met hun mix van folkrock, klezmer, balkan en country.

De avonden beginnen om 19.00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van Roosendaal swingt in het park.