Agenda

Kunst & Kitsch middag in Ossendrecht

Van : 16-09-2017 tot : 16-09-2017
Lokatie : Hotel Dekkers, Ossendrecht

Op zaterdag 16 september 2017 vindt in de zaal van Hotel Dekkers in Ossendrecht van 13:00 tot 16:00 uur een Kunst & Kitsch middag plaats. De middag wordt georganiseerd door Heemkundekring Het Zuidkwartier in samenwerking met deskundigen van het Zeeuws Veilinghuis.

Deze Kunst & Kitsch middag is georganiseerd in het kader van het 40-jarig bestaan van Heemkundekring Het Zuidkwartier. Je mag deze middag maximaal drie voorwerpen meenemen om deze te laten bespreken en beoordelen. Ook wordt de veilingwaarde bepaald. Het Zeeuws Veilinghuis wil zelfs bemiddelen wanneer mensen voorwerpen willen laten veilen. Op voorhand mag je ook foto’s insturen, zodat er intern onderzoek gedaan kan worden. Vaak is dit handig voor grote stukken, zoals meubelen en schilderijen. De foto’s mogen dan gestuurd worden naar hans@zeeuwsveilinghuis.nl 

Leden van de Heemkundekring betalen € 2,50 om maximaal drie voorwerpen te laten beoordelen, aan niet-leden wordt hiervoor € 5,00 gevraagd. Je kan natuurlijk ook gratis komen kijken.

Terug naar het overzicht