Agenda

Op weg naar vrijwilligerswerk

Van : 16-11-2017 tot : 16-11-2017
Lokatie : Vraagwijzer, Steenbergen

Wil je ook lekker in je vel zitten? Positieve energie krijgen? Interessante werkervaring opdoen en mensen ontmoeten? Maak een nieuwe start en ga vrijwilligerswerk doen! Hiermee ontwikkel je jouw talenten en leer je nieuwe dingen. Je doet waardevolle ervaring op en komt in contact met bijzondere organisaties. Vrijwilligerswerk houd je scherp en actief. Bovendien doe je zinvol werk en de waardering die je ervoor krijgt is onbetaalbaar. Ben je op zoek naar een betaalde baan? Je kansen hierop vergroot je aanzienlijk met vrijwilligerswerk!

Het programma ‘Op weg naar vrijwilligerswerk’ is er voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en/of zinvolle invulling van hun tijd; voor mensen die zonder werk zijn gekomen of door omstandigheden of beperkingen (tijdelijk) niet aan betaald werk kunnen komen; voor mensen die vinden dat het echt tijd wordt om iets te gaan doen... zowel voor zichzelf als voor anderen.

Het programma omvat een serie van drie bijeenkomsten. Deze worden gehouden op 16 en 30 november, 14 december van 13.30 tot 15.30 uur bij Vraagwijzer Steenbergen aan de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen.

Deelname is gratis.

Terug naar het overzicht