Agenda

Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Van : 04-12-2017 tot : 04-12-2017
Lokatie : Bibliotheek Het Markiezaat, Bergen op Zoom

Maandag 4 december staat de maandelijkse Walk&Talk–netwerkbijeenkomst in het teken van de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Roel Soffers van Frame is daarvoor te gast. De koffiepauze voor werkzoekenden wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17.

Roel Soffers is communicatietrainer en gespecialiseerd in solliciteren. Tijdens deze Walk&Talk licht hij het grote belang van een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek toe. Wie zich goed voorbereidt op een sollicitatiegesprek schakelt stressfactoren uit en staat met veel meer vertrouwen in de deuropening van het sollicitatielokaal. Wat overblijft is de toegestane plankenkoorts die geheel van je afglijdt als de spots op jou worden gericht. Tenminste, als je bent voorbereid. Op jouw sollicitatiegesprek kun je makkelijk invloed uitoefenen. Zozeer zelfs dat je de regie in handen krijgt. Bereid je voor en voorkom stress.

De medewerkers van de bibliotheek zijn benieuwd hoe Roel zich voorbereidt op de Walk&Talk van 4 december. Op zijn beurt is Roel benieuwd hoe jij je voorbereidt op deze bijeenkomst.

De toegang is gratis. Graag aanmelden via walktalk@markiezaatsbibliotheken.nl

Terug naar het overzicht