Agenda

Heerl'k Kerst is van alle markten thuis

Van : 09-12-2017 tot : 09-12-2017
Lokatie : Centrum, Heerle

Zaterdag 9 december staat de grootste, gezelligste en vooral mooiste Kerstmarkt uit de regio weer in Heerle. Of je nu voor de winterse Kerst sfeer komt, het uitgebreide activiteitenprogramma of de gezellige aangeklede kraampjes. Heerl’k Kerst biedt het allemaal.

Vanaf 11:00 zal de Kerstmarkt beginnen. De markt die verdeeld staat op het kerkplein, de Herelsestraat, het plein voor de school tot in de school zelf, biedt weer vele kraampjes die kerst gerelateerde spulletjes zullen aanbieden. Tot 19:00 kan je terecht op de markt waarbij ook de vele lichtjes zullen branden.

Natuurlijk kan deze markt niet zonder de aanwezige horeca waarbij de glühwein weer rijkelijk zal vloeien. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden waarbij koppen snert, broodjes rookworst, oliebollen, stroopwafels, churros en diverse andere snacks te koop worden aangeboden. Op het plein worden diverse demo’s gegeven en zal er live muziek ten gehore gebracht worden. In de Kerk (de Schalm) zullen de gehele dag verschillende koren aanwezig zijn om kerstliederen te zingen. Een Meet & greet met Olaf (Disney’s Frozen) of een huifkartocht? De Kerstmarkt in Heerle is van alle markten thuis.

Terug naar het overzicht