Bergen op Zoom

Wethouder van de Velden lanceert nieuwe City App

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Aangenaam Bergen op Zoom en VVV Brabantse Wal hebben zaterdag 7 november samen met Newest Industry de Aangenaam Bergen op Zoom City App gelanceerd. Deze gratis app biedt een overzicht van alles wat er in Bergen op Zoom te zien is op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en evenementen.

 

Bedrijven kunnen zich via de city app presenteren en laten zien wat er bij hen te doen is, wat het assortiment inhoudt en op die manier hun doelgroep bereiken. Inwoners en bezoekers krijgen via de app alle informatie over shoppen, uitgaan, lekker eten of drinken, een museum of evenement bezoeken.

De app is een initiatief van Aangenaam Bergen op Zoom en VVV Brabantse Wal en er wordt nauw samengewerkt met ondernemersvereniging Sterck. Ondernemersvereniging Sterck draagt de app een warm hart toe. Via deze app kunnen ondernemers of instellingen hun informatie en agenda’s letterlijk op de kaart zetten.

De app is een product in ontwikkeling en wordt de komende maanden verder doorontwikkeld. De input van ondernemers en bedrijven is hiervoor van groot belang.

Wethouder Patrick van de Velden: “Met deze app proberen we meer bezoekers naar Bergen op Zoom te halen en tegelijkertijd de bestedingen bij lokale ondernemers te stimuleren. Door de beleving en leuke extra’s in de app, halen én krijgen inwoners en bezoekers meer uit Bergen op Zoom. Van de culturele instellingen, evenementen en de ondernemers staan de agenda’s en informatie in de app. Daarnaast zullen er geregeld extra voordelen in de app worden aangeboden waardoor de app nog meer toegevoegde waarde krijgt.’’