Roosendaal

Winkelcentrum Roselaar ontvangt LINDA Foundation

Redactie Redactie

Winkelcentrum Roselaar werkt samen met de LINDA.Foundation om arme gezinnen in Nederland financieel te steunen rond de feestdagen. Van woensdag 25 november tot en met zaterdag 5 december wordt er geld ingezameld met activiteiten in het winkelcentrum.

Het winkelcentrum Roselaar is eigendom van vastgoedbedrijf Wereldhave. Het is niet voor niks dat er in het Roosendaals winkelcentrum geld wordt ingezameld voor de LINDA.Foundation. Sinds 2014 steunt Wereldhave namelijk de foundation die is opgericht op initiatief van Linda de Mol.

Iedereen heeft recht op iets extra’s zo rond de feestdagen. Dat is de reden dat de LINDA.Foundation zich inzet voor (alleenstaande) ouders die het financieel zwaar hebben. Er wordt geld ingezameld om verwendozen vol cadeaubonnen aan te bieden aan de betreffende gezinnen. Om dat geld bijeen te krijgen is er een LINDA-plein ingericht in de Roselaar. Daar kan je tegen een kleine financiële bijdrage aan het Rad van Fortuin draaien. Er zijn ook cadeaufiches te koop die je kan inleveren bij de deelnemende winkels in ruil voor een leuk presentje. En als je eenmaal een mooi cadeau hebt gekocht, is er een mogelijkheid om dat te laten inpakken bij de inpakbalie. Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de foundation.