Bergen op Zoom

Stayokay heropend na verbouwing haar deuren

Redactie Redactie

Het Stayokay-hostel op landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom heeft officieel haar deuren heropend. Donderdag 4 december was het na een flinke verbouwing eindelijk zover.

Stayokay deelt het pand samen met educatiecentrum Natuurpodium en het Klimbos. Bij het hostel staat beleving en natuur centraal. Hostelmanager Bas van Kesteren zegt er het volgende over: “De vibe is gewoon geweldig. Iedereen geniet op zijn eigen manier. Iemand van de motorclub rust uit op het terras, een scholiet blaast stoom af in het Klimbos en een moeder met twee kinderen komt hier wekelijks bijkletsen met een vriendin bij het haardvuur. De diversiteit, die mix tussen natuur, modern en gezelligheid, dat is gewoon verrekte goed.

Er is veel veranderd in en rond Stayokay. Het gebouw zelf heeft lichte ruimtes, met veel ramen. Het gebouw is ook duurzaam ingericht. De meubels zijn gemaakt van hout, bamboe en biobased materiaal. De tuin van het gebouw is ook flink aangepakt waardoor er buiten een warme sfeer ontstaat. Tot slot worden de kamers nog onder handen genomen, maar daar gaat binnekort mee gestart worden. Met al deze veranderingen is Stayokay met recht een moderne en duurzame uitvalbasis te noemen.