Hoogerheide

Man slachtoffer van verkeershufter

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

Een 50-jarige man uit Middelburg is donderdag op de A58  slachtoffer geworden van een zeer agressieve automobilist.

De man uit Middelburg kreeg een bumperklever achter zich tijdens een inhaalmanouvre op de A58 richting Brabant. De bestuurder van die wagen, een zwarte Volkswagen Golf, vond kennelijk dat de man niet snel genoeg reed. Toen de Zeeuw terug op de rechterbaan reed maakte de bestuurder van de Golf een aantal scherpe bewegingen naar rechts. Het slachtoffer kon net op tijd uitwijken naar de vluchtstrook. 

Vervolgens ging de bestuurder van de Golf voor de man uit Middelburg rijden en trapte hard op de rem. Deze keer kon een ongeval niet voorkomen worden. De Golf raakte de wagen tegen de bumper. Toen de man verder reed begon een andere weggebruiker zich te mengen in de verkeersruzie. Een rode Fiat hielp de bestuurder van de Volkswagen een poging te doen het slachtoffer op te vluchtstrook te dwingen. Dit lukte niet. Beide agressievelingen gingen er vandoor. 

De man uit Middelburg belde de politie en werd opgevangen op de parkeerplaats bij de Wouwse Tol. Hij deed aangifte tegen de bestuurders van de Volkswagen en Fiat. Beiden zijn nog voortvluchtig.