Nieuws

ROOSENDAAL - De tweede editie van Roosendaal on Stage werd op woensdag 15 februari georganiseerd. Roosendaal on Stage is een beroepenfeest waarin ongeveer 600 leerlingen van verschillende VMBO scholen kennis maakten met de arbeidsmarkt.

Roosendaal on Stage vond plaats in Metsj Point in Roosendaal. Er waren ruim 90 bedrijven aanwezig die in gesprek gingen met de leerlingen. Als de leerlingen een match hadden met een bedrijf dan konden de leerlingen op een latere dag terugkomen om een dagje mee te werken.

Wethouder Hans Verbraak opende het evenement officieel met een toespraak.Nieuws

ALGEMEEN

The MusiCompany presenteert de Legally Blonde Taxi

24 mei 2017

De Bergse musicalvereniging The MusiCompany heeft in samenwerking met taxibedrijf Geers en RMT design een nieuw promotiemiddel: een Legally Blonde Taxi. Met daarbij een toffe actie. Eind juni voeren ze de swingende musical Legally Blonde op in theater de Maagd en je kunt er kaarten voor winnen!  

ALGEMEEN

Wilde achtervolging door Bergen op Zoom

24 mei 2017

Een 18-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagavond opgepakt na een wilde achtervolging. Surveillerende agenten wilden zijn auto controleren op de Postweg in Tholen, maar hij ging er met hoge snelheid vandoor.Terug naar het overzicht