Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 16 februari werd het startschot gegeven door wethouder Van der Velden om te beginnen aan het project Waterveste 2 in Bergen op Zoom. De wethouder was verheugd over het enorme succes van Bolton's nieuwbouwproject Waterveste 1. Van Waterveste 2 zijn ook alle 10 de woningen al voor de start van de bouw verkocht.

''Dat alle 10 woningen binnen het plan al verkocht zijn, voordat de eerste paal in de grond gaat, is bijzonder. Maar dat is niet het enige dat de nieuwe woonbuurt vlak bij het centrum uniek maakt. Dat dorpse opzet van Waterveste met echt Bergse architectuurstijl en het gevarieerde woningaanbod, is tot stand gekomen in een serie woonworkshops met gedesinteresseerden en architecten en ontwikkelaars in fase 1'', vertelt Arjan Ton van Bolton Ontwikkeling. Wethouder Van der Velden noemt de woonbuurt een aanwinst voor de gehele gemeente.

 

In 2016 gingen de 10 woningen van Waterveste fase 2 in de verkoop. Nadat de woningen waren toegewezen, stelden geïnteresseerden tijdens een gesprek met de makelaar hun eigen woning samen waarna Bolton's architectenbureau aan de slag ging om de gewenste woning voor de geïnteresseerde te ontwerpen. De keuzevrijheid gaat voor een divers beeld binnen de wijk zorgen. Geen enkele woning is hetzelfde. Bolton kreeg van de gemeente Bergen op Zoom alle medewerking tijdens dit bijzondere traject.Nieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht