Nieuws

ROOSENDAAL - Donderdagmiddag is een 32-jarige man uit Roosendaal aangehouden in de Sint Josephstraat. Hij zou een stroomstootwapen bij zich hebben vermomd als telefoon.

De politie kreeg een melding over de man en zijn naar hem opzoek gegaan. De wijkagent heeft de man kunnen traceren en sprak de Roosendaler aan. Die liet gelijk zijn stroomstootwapen vermomd als telefoon zien.

De politie heeft de man gearresteerd en het stroomstootwapen in beslag genomen. De verdachte is verhoord en weer vrij gelaten. Wel heeft hij een proces verbaal op zak.Nieuws

ALGEMEEN

The MusiCompany presenteert de Legally Blonde Taxi

24 mei 2017

De Bergse musicalvereniging The MusiCompany heeft in samenwerking met taxibedrijf Geers en RMT design een nieuw promotiemiddel: een Legally Blonde Taxi. Met daarbij een toffe actie. Eind juni voeren ze de swingende musical Legally Blonde op in theater de Maagd en je kunt er kaarten voor winnen!  

ALGEMEEN

Wilde achtervolging door Bergen op Zoom

24 mei 2017

Een 18-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagavond opgepakt na een wilde achtervolging. Surveillerende agenten wilden zijn auto controleren op de Postweg in Tholen, maar hij ging er met hoge snelheid vandoor.Terug naar het overzicht