Nieuws

ROOSENDAAL - De brandweer heeft donderdagavond een vastzittende reiger bevrijd. Het dier was in het water, langs de Von Weberlaan, vast komen te zitten.

Voorbijgangers hadden gezien dat de reiger vast zat en waarschuwde de brandweer. Een brandweerman is het water ingegaan. De reiger raakte onrustig en wist los te komen, maar kon niet op eigen kracht verder. Het dier was uitgeput en gewond aan zijn poot. De brandweer heeft de reiger naar dierenopvang Arduin gebracht. Het is niet bekend hoe lang de reiger vast heeft gezeten.

Foto: Christian Traets/SQ VisionNieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht