Nieuws

WEST-BRABANT - Afgelopen dinsdag is onze regio gehuldigd als de beste logistieke Hotspot van het land. West-Brabant sleepte de brancheprijs voor de vierde keer binnen op de ‘Summit Logistieke Hotspots’ in Dordrecht, waar de huldiging plaatsvond. De laatste keer dat de regio de prijs in ontvangst mocht nemen was in 2012. 

West-Brabant won deze prijs vooral vanwege het feit dat de regio ‘het beste totaalpakket’ aan goede bedrijfs- en vestigingsvoorwaarden biedt. Jaarlijks wordt de winnaar besloten door een panel van 31 experts uit de logistieke bedrijfstak. Dit doen zij voor het vakblad Logistiek de ranking van de 28 belangrijkste logistieke hotspots van Nederland.

De wethouder van economische zaken Breda, Boaz Adank en zijn samenwerkingspartners Jacques Niederer, burgemeester van Roosendaal en Robert van Wezel, directeur van De Graaf Logistics namen de prijs namens de regio in ontvangst.

Van Wezel is trots op de prijs: “Voor de ondernemers in de regio is het een mooie opsteker dat wij deze prijs verdienen. Wij zetten sterk in op verbetering van onze diensten door constructief samen te werken, met elkaar, maar juist ook met onderwijs en overheden in West-Brabant”.

West-Brabant mag in elk geval tot mei 2018 de titel ‘beste logistieke regio van Nederland’  dragen. Als het aan de betrokken partijen ligt, geeft de regio die positie voorlopig niet meer uit handen.

 

Foto: CONNECTED West-BrabantNieuws

ALGEMEEN

The MusiCompany presenteert de Legally Blonde Taxi

24 mei 2017

De Bergse musicalvereniging The MusiCompany heeft in samenwerking met taxibedrijf Geers en RMT design een nieuw promotiemiddel: een Legally Blonde Taxi. Met daarbij een toffe actie. Eind juni voeren ze de swingende musical Legally Blonde op in theater de Maagd en je kunt er kaarten voor winnen!  

ALGEMEEN

Wilde achtervolging door Bergen op Zoom

24 mei 2017

Een 18-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagavond opgepakt na een wilde achtervolging. Surveillerende agenten wilden zijn auto controleren op de Postweg in Tholen, maar hij ging er met hoge snelheid vandoor.Terug naar het overzicht