Nieuws

WEST-BRABANT - Afgelopen dinsdag is onze regio gehuldigd als de beste logistieke Hotspot van het land. West-Brabant sleepte de brancheprijs voor de vierde keer binnen op de ‘Summit Logistieke Hotspots’ in Dordrecht, waar de huldiging plaatsvond. De laatste keer dat de regio de prijs in ontvangst mocht nemen was in 2012. 

West-Brabant won deze prijs vooral vanwege het feit dat de regio ‘het beste totaalpakket’ aan goede bedrijfs- en vestigingsvoorwaarden biedt. Jaarlijks wordt de winnaar besloten door een panel van 31 experts uit de logistieke bedrijfstak. Dit doen zij voor het vakblad Logistiek de ranking van de 28 belangrijkste logistieke hotspots van Nederland.

De wethouder van economische zaken Breda, Boaz Adank en zijn samenwerkingspartners Jacques Niederer, burgemeester van Roosendaal en Robert van Wezel, directeur van De Graaf Logistics namen de prijs namens de regio in ontvangst.

Van Wezel is trots op de prijs: “Voor de ondernemers in de regio is het een mooie opsteker dat wij deze prijs verdienen. Wij zetten sterk in op verbetering van onze diensten door constructief samen te werken, met elkaar, maar juist ook met onderwijs en overheden in West-Brabant”.

West-Brabant mag in elk geval tot mei 2018 de titel ‘beste logistieke regio van Nederland’  dragen. Als het aan de betrokken partijen ligt, geeft de regio die positie voorlopig niet meer uit handen.

 

Foto: CONNECTED West-BrabantNieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht