Bergen op Zoom

Zilveren cadeau overhandigd voor Bergen op Zoom

Redactie Redactie

Burgemeester Frank Petter van de gemeente Bergen op Zoom ontving zaterdag 20 mei een bijzondere verrassing. Zilverstad-ambassadeur Dick de Cloe en burgemeester Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard overhandigde  in aanwezigheid van D66-leider en zilverliefhebber Alexander Pechtold een zilveren cadeau als waardering voor de zilvertentoonstelling ‘Voorbij ijdelheid’.

“De nieuwe tentoonstelling over zilver en het verleden van zilversmeden in en rond Bergen op Zoom is prachtig en de initiatiefnemers verdienen een bijzonder compliment”, aldus Zilverstad-ambassadeur en voormalig burgemeester van Bergen op Zoom Dick de Cloe.

Als waardering voor het initiatief en de uitnodiging bij de bijzondere opening aanwezig te mogen zijn, heeft Schoonhoven Zilverstad het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom en de initiatiefnemers van de tentoonstelling uitgenodigd voor een bezoek aan Schoonhoven.

En omdat zilver regelmatig moet worden opgepoetst, zullen specialisten van het Zilvermuseum de ambtsketen van de burgemeester van Bergen op Zoom helemaal oppoetsen. In een dankwoord gaf burgemeester Frank Petter aan graag gebruik te maken van de uitnodiging.  

De tentoonstelling ‘Voorbij ijdelheid’ is tot 29 oktober te zien op vijf locaties in Bergen op Zoom.

 

Foto: Zilverstad Marketing