Halsteren

RSKV Halsteren investeert in jeugd

Redactie Redactie

Gesteund door haar sponsoren gaat RKSV Halsteren nieuwe investeringen doen die moeten helpen de jeugd van Halsteren nog beter te ondersteunen. Zo start in samenwerking met voetbalschool Soccer 10 in het nieuwe seizoen een cursus voor jeugdtrainers. De nieuwe en huidige vrijwillige trainers krijgen met het ‘Train de Trainer‘-programma de juiste tools aangereikt om de kinderen op een goede manier te kunnen begeleiden.

 

De club heeft zich als doel gesteld voldoende trainingsmiddelen beschikbaar te maken, waardoor aan het begin van het seizoen alle trainers in staat worden gesteld hun vrijwilligerstaak zo goed mogelijk uit te voeren. Gedurende het seizoen organiseren RKSV Halsteren en Soccer 10 een aantal cursusavonden, waarbij de trainers middels theorie en veel praktijkoefeningen geholpen worden met het organiseren van de trainingen voor de jeugd.

Jeugdvoorzitter John van Elzakker is enthousiast over de samenwerking met Soccer 10; “Door trainers te helpen de juiste trainingen te kunnen geven, zal dit uiteindelijk de spelvreugde van de kinderen doen toenemen. We zien de samenwerking met Soccer 10 met vertrouwen en enthousiasme tegemoet en we bedanken Soccer 10 dan ook op voorhand voor de mogelijkheid dit partnerschap aan te gaan’’.

 

Foto: John van Elzakker en Ad Dane bezegelen de samenwerking