Nieuws

DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie heeft ook in hoger beroep 150 uur werkstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand geëist tegen een 65-jarige advocaat uit Bergen op Zoom. Hij zou in 2011 een getuigenverklaring hebben vervalst.

Volgens het Openbaar Ministerie was de verklaring niet door de getuige zelf ondertekend. Onderzoek wees uit dat de getuige al was overleden op het moment dat de advocaat de verklaring had ingediend en dat hij die zelf had opgesteld.

De advocaat zelf beweert dat hij geen strafbaar feit heeft gepleegd en dat hij hooguit onzorgvuldig heeft gehandeld.

In 2015 werd de advocaat al veroordeeld. Hij ging in hoger beroep, maar justitie eist opnieuw een werkstraf. Op 27 juni doet het gerechtshof in Den Bosch uitspraak.Nieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht