Nieuws

ROOSENDAAL - Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf tegen de 42-jarige R.B. uit Roosendaal. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld.

Het voorval vond plaats op 15 september vorig jaar. De man zou zijn toenmalige vriendin hebben geslagen en haar keel hebben dichtgeknepen. Ook zou hij een televisie van twee hoog naar beneden hebben gegooid. De relatie die B. had met zijn vriendin was volgens de reclassering niet gemakkelijk.

De mishandelingen zouden komen door onder meer coke- en alcoholmisbruik bij de man en een explosieve persoonlijkheid van de vrouw, die zou lijden onder een borderline stoornis.

Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf. De gevangenisstraf is vooral om te voorkomen dat de man weer de fout in gaat.

De rechtbank doet 30 juni uitspraak.Nieuws

ALGEMEEN

Vrouw in scootmobiel beroofd

17 oktober 2017

In de Prins Clausstraat in Hoogerheide is maandagmiddag een 71-jarige vrouw beroofd van enkele gouden armbanden.

ALGEMEEN

Vierde verdachte aangehouden in zaak Ulas Iskar

17 oktober 2017

Er is een vierde verdachte aangehouden in de zaak van de moord op Ulas Iskar uit Ossendrecht. Het gaat om een 35-jarige man uit Bulgarije, de politie heeft over zijn identiteit nog niks vrijgegeven om privacyredenen.Terug naar het overzicht