ROOSENDAAL - Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf tegen de 42-jarige R.B. uit Roosendaal. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld.

Het voorval vond plaats op 15 september vorig jaar. De man zou zijn toenmalige vriendin hebben geslagen en haar keel hebben dichtgeknepen. Ook zou hij een televisie van twee hoog naar beneden hebben gegooid. De relatie die B. had met zijn vriendin was volgens de reclassering niet gemakkelijk.

De mishandelingen zouden komen door onder meer coke- en alcoholmisbruik bij de man en een explosieve persoonlijkheid van de vrouw, die zou lijden onder een borderline stoornis.

Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf. De gevangenisstraf is vooral om te voorkomen dat de man weer de fout in gaat.

De rechtbank doet 30 juni uitspraak.Nieuws

ALGEMEEN

Natuurgebied Dintelse gorzen drie weken dicht voor bezoekers

23 februari 2018

Natuurmonumenten gaat de voetgangersbrug die toegang geeft toe natuurgebied de Dintelse Gorzen vervangen. De elf jaar oude brug verkeert in een slechte staat. De werkzaamheden starten op maandag 26 februari en duren tot half maart. Tijdens deze werkzaamheden is het gebied niet toegankelijk.Terug naar het overzicht