Nieuws

ROOSENDAAL - Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf tegen de 42-jarige R.B. uit Roosendaal. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld.

Het voorval vond plaats op 15 september vorig jaar. De man zou zijn toenmalige vriendin hebben geslagen en haar keel hebben dichtgeknepen. Ook zou hij een televisie van twee hoog naar beneden hebben gegooid. De relatie die B. had met zijn vriendin was volgens de reclassering niet gemakkelijk.

De mishandelingen zouden komen door onder meer coke- en alcoholmisbruik bij de man en een explosieve persoonlijkheid van de vrouw, die zou lijden onder een borderline stoornis.

Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf. De gevangenisstraf is vooral om te voorkomen dat de man weer de fout in gaat.

De rechtbank doet 30 juni uitspraak.Nieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht