Nieuws

ROOSENDAAL - Maandagmorgen heeft in de Molenstraat in Roosendaal een steekincident plaatsgevonden. Een man en een vrouw zijn aangehouden.

De steekpartij vond plaats bij een pand waar meerdere kamers worden verhuurd. Agenten troffen bij aankomst een 46-jarige man en een 34-jarige vrouw aan die beiden gewond waren.

De twee waren zodanig gewond, dat ze door ambulances naar het ziekenhuis zijn gebracht. De technische recherche heeft onderzoek gedaan bij het pand. Beide verdachten zijn in het ziekenhuis aangehouden.Nieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht