ROOSENDAAL - Maandagmorgen heeft in de Molenstraat in Roosendaal een steekincident plaatsgevonden. Een man en een vrouw zijn aangehouden.

De steekpartij vond plaats bij een pand waar meerdere kamers worden verhuurd. Agenten troffen bij aankomst een 46-jarige man en een 34-jarige vrouw aan die beiden gewond waren.

De twee waren zodanig gewond, dat ze door ambulances naar het ziekenhuis zijn gebracht. De technische recherche heeft onderzoek gedaan bij het pand. Beide verdachten zijn in het ziekenhuis aangehouden.Nieuws

ALGEMEEN

Grenspark kiest voor kleine maar belangrijke naamsverandering

26 april 2018

Het grensoverschrijdende park De Zoom-Kalmthoutse Heide heeft een bescheiden maar toch belangrijke naamsverandering ondergaan. Het heet vanaf nu ‘Grenspark Kalmthoutse Heide’. Dat maakte nieuw voorzitter Martin Groffen woensdagmiddag bekend.

ALGEMEEN

Controles schrikken jonge drinkers af

26 april 2018

De gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht hebben vorig jaar in totaal 584 keer gecontroleerd op naleving van de Drank- en Horecawet. Dat hebben de vier gemeenten donderdag bekend gemaakt. Opvallend is dat het aantal overtredingen in cafés aanzienlijk is afgenomen ten opzichte van voorgaande jaren.Terug naar het overzicht