Roosendaal

Tweede editie van Summerfun Roosendaal komt er aan

Redactie Redactie

Na een succesvolle eerste Summerfun, met maar liefst 152 deelnemers, komt SSNB dit jaar met een tweede editie. De aanleiding van dit evenement is dat er geconstateerd is dat er veel kinderen zijn tijdens de zomervakantie die niet op vakantie gaan en ook niet veel bewegen. Daarom laat de SSNB de Roosendaalse jeugd de hele zomer sporten.

Dit jaar zijn er weer diverse sporten en activiteiten te vinden. Zo kan je fitnessen, badmintonnen en bowlen. Maar ook zijn er hele andere activiteiten te vinden zoals beeball, apenkooien en bootcampen. 

Om alle jeugd in Roosendaal te kunnen bereiken is er gekozen om de vele diverse activiteiten in heel de gemeente Roosendaal te  verspreiden. “Kroeven, kalsdonk, kortendijk maar ook in Wouw zijn we te vinden”, aldus Hakim Bouazatti. Hij is buurtsportcoach en wilt Summerfun zo toegangkelijk mogelijk maken. “Ouders kunnen dus ook kijken wat er die week in de buurt is en hun kinderen daarvoor opgeven. We brengen de activiteiten dus naar de kinderen toe”

Op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag kunnen kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar aansluiten bij een ochtend–, middag en/of dagprogramma. Meer informatie op de Facebook pagina ‘Roosendaal werkt aan bewegen’.