Nieuws

HOOGERHEIDE - De politie is opzoek naar een automobilist die op zondagmiddag 6 augustus een 17-jarige jongen uit Woensdrecht van zijn fiets heeft gereden. Ook wordt de voorbijganger gezocht die de jongen op straat heeft gevonden.

Het ongeval gebeurde op de Onderstal in Hoogerheide. Een auto reed voorbij en toeterde, waardoor de jongen van zijn fiets viel. Hij raakte daarbij gewond en kan zich weinig herinneren van het ongeluk. De jongeman raakte buiten bewustzijn en bleef op straat achter, de automobilist is doorgereden. Een onbekende voorbijganger trof de jongen aan en wilde de ambulance bellen, maar de fietser wilde liever naar huis. Zijn ouders hebben hem uiteindelijk naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd een hersenschudding geconstateerd. De jongen had ook een gekneusde rug en schaafwonden.

De politie is op zoek naar de voorbijganger en naar de automobilist die achter de jongen gereden heeft. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht