Nieuws

HOOGERHEIDE - De politie is opzoek naar een automobilist die op zondagmiddag 6 augustus een 17-jarige jongen uit Woensdrecht van zijn fiets heeft gereden. Ook wordt de voorbijganger gezocht die de jongen op straat heeft gevonden.

Het ongeval gebeurde op de Onderstal in Hoogerheide. Een auto reed voorbij en toeterde, waardoor de jongen van zijn fiets viel. Hij raakte daarbij gewond en kan zich weinig herinneren van het ongeluk. De jongeman raakte buiten bewustzijn en bleef op straat achter, de automobilist is doorgereden. Een onbekende voorbijganger trof de jongen aan en wilde de ambulance bellen, maar de fietser wilde liever naar huis. Zijn ouders hebben hem uiteindelijk naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd een hersenschudding geconstateerd. De jongen had ook een gekneusde rug en schaafwonden.

De politie is op zoek naar de voorbijganger en naar de automobilist die achter de jongen gereden heeft. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.Nieuws

ALGEMEEN

Veel bezwaar tegen nieuwe vorm thuishulp Roosendaal

18 augustus 2017

De huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal is op de schop gegaan. In plaats van een vast aantal uren, krijgen cliënten hulp die een bepaald kwaliteitsniveau moet garanderen. Dat leidt echter tot veel bezwaren en thuishulp die niet toereikend is.

ALGEMEEN

Inbrekers houden zich schuil in maïsveld langs A58 bij Heerle

17 augustus 2017

De politie heeft donderdagmiddag na een wilde achtervolging vier mannen opgepakt die een inbraak hadden gepleegd in Dinteloord. Drie verdachten zijn dankzij politiehonden gevonden in een maisveld langs de A58 tussen Heerle en Wouw.Terug naar het overzicht