Bergen op Zoom

ZuidWest FM heeft een nieuwe programmering

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

ZuidWest FM heeft sinds vrijdag 8 september een nieuwe programmering. De belangrijkste wijzigingen vinden plaats in de horizontale dagprogrammering van de radiozender, maar ook in het weekend verandert er het nodige.

De werkdag op ZuidWest FM begint om 07:00 met D’r uit met Dennis. Dennis van de Merbel maakt je wakker met het laatste nieuws uit de streek en hij draait elke morgen een ‘Uit je bed classic’. Vanaf 09:00 is het meters maken in ZuidWest Werkt met Pieter Hendriks en Marco Aarden is er tussen 10:00 en 12:00 met ZuidWest in de Morgen. Marco behandelt de ‘Dag Vandaag’ en heeft regelmatig talent van eigen bodem te gast.

Het programma Lunchbreak krijgt er een uurtje bij en heeft tevens een nieuwe presentator. Hans van Loenhout sleept je door de lunch met de ‘Maxisingle’, ‘Topcollectie’ en de ‘Lunchbreak Lunchclassic’. Vervolgens is het tussen 14:00 en 16:00 de beurt aan Felix Moor met Moor in de Middag. Tenslotte maakt Dion Dietvorst de werkdag compleet met ZuidWest in de Middag. Uiteraard zorgt de redactie van ZuidWest Update voor het laatste nieuws uit de streek wat je ieder uur terughoort op ZuidWest FM.

Ook in het weekend zijn er een paar dingen veranderd. Zo is Pepijn Vermunt iedere zaterdag en zondag te horen tussen 13:00 en 15:00 in Weekend Pepijn en presenteert Koen van Steen niet alleen op zaterdag, maar nu ook op zondag een Steengoed Weekend van 17:00 tot 19:00. Verder is er in het weekend, nog meer als voorheen, aandacht voor evenementen en gebeurtenissen. Verslaggevers van ZuidWest FM breken regelmatig in om je op de hoogte te brengen van al wat er leeft in de streek.