100% SoccerClass van start

HALSTEREN - Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is ook de nieuwe voetbalschool van RKSV Halsteren gestart. Het nieuwe onderdeel in het jeugdplan, wat eerder dit jaar gepresenteerd werd, wordt professioneel ingevuld door Soccer 10. Met de nieuwe invulling krijgt ook de naam een metamorfose, voortaan heet de voetbalschool; 100% SoccerClass.   

De jeugd van Halsteren wordt uitgedaagd om op woensdagmiddagen, tien weken lang, vijf kwartier deel te nemen aan een extra training onder begeleiding van professionals. Deze trainingen zijn bedoeld voor voetballers tussen de 7 en 16 jaar oud. Elke training kunnen zij werken aan drie kwaliteiten binnen de categorie Kracht en Techniek. De trainers beoordelen de vaardigheden en maken een plan met de speler hoe het gewenste resultaat behaald kan worden.

Binnen het jeugdplan van RKSV Halsteren is prioriteit gegeven aan het stellen van doelen voor de ontwikkeling van de jeugdleden. Deze doelen zullen in de 100% SoccerClass per deelnemer resulteren in een plan voor training en coaching. Daarmee kunnen de deelnemers leren uitblinken met hun sterke kwaliteiten.