Nieuws

ROOSENDAAL - De 25-jarige medewerker van de Rabobank die vastzit voor medeplichtigheid aan een straatroof in Venlo en een verijdelde overval in Zundert, wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een overval op een echtpaar in Roosendaal. Dat melden bronnen aan het ANP.

De medewerker van de bank tipte de overvallers als klanten veel geld opnamen bij een bankfiliaal. Op 28 juli werd de verdachte aangehouden nadat een arrestatieteam een overval in Zundert had verijdeld en vijf overvallers arresteerde.

Het echtpaar in Roosendaal werd op 7 juli na thuiskomst van de bank beroofd door drie mannen. Dat gebeurde aan de Covellijndijk. Bronnen zeggen dat de buit meer dan 20.000 euro was.

Het Openbaar Ministerie zwijgt op dit moment over het onderzoek. Er zouden zes verdachten vastzitten voor de misdrijven in Venlo en Zundert. 

 

Foto: Politie doet onderzoek na overval aan de Covellijndijk (Christian Traets Fotografie)Nieuws

ALGEMEEN

Kennis en ervaring opdoen tijdens Blauw-Groen Praktijkdag

21 september 2017

Kennis en ervaring opdoen. Dat is het doel van de ‘Blauw en Groen Praktijkdag’. Meer dan 65 boa’s  en politieagenten namen donderdag deel aan deze dag die deze keer werd georganiseerd in de gemeente Roosendaal.Terug naar het overzicht