Nieuws

ROOSENDAAL - De 25-jarige medewerker van de Rabobank die vastzit voor medeplichtigheid aan een straatroof in Venlo en een verijdelde overval in Zundert, wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een overval op een echtpaar in Roosendaal. Dat melden bronnen aan het ANP.

De medewerker van de bank tipte de overvallers als klanten veel geld opnamen bij een bankfiliaal. Op 28 juli werd de verdachte aangehouden nadat een arrestatieteam een overval in Zundert had verijdeld en vijf overvallers arresteerde.

Het echtpaar in Roosendaal werd op 7 juli na thuiskomst van de bank beroofd door drie mannen. Dat gebeurde aan de Covellijndijk. Bronnen zeggen dat de buit meer dan 20.000 euro was.

Het Openbaar Ministerie zwijgt op dit moment over het onderzoek. Er zouden zes verdachten vastzitten voor de misdrijven in Venlo en Zundert. 

 

Foto: Politie doet onderzoek na overval aan de Covellijndijk (Christian Traets Fotografie)Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht