Nieuws

ROOSENDAAL - Burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht en districtchef Wim Jochems van de politie hebben donderdagmiddag in Roosendaal het startsein gegeven van het Donkere Dagen Offensief Markiezaten.

Het is alweer een tijdje herfst en aan het eind van deze maand gaat de klok ook een uurtje terug, dat betekent dat de dagen weer korter worden. Met de donkere dagen neemt de kans op overvallen en inbraken toe. Daarom is het volgende week de Week van de Veiligheid.

In de regio worden door inwoners en ondernemers activiteiten georganiseerd om de veiligheid te vergroten. Ook de politie in het district De Markiezaten (Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen, Moerdijk, Steenbergen, Woensdrecht, Tholen en Halderberge) neemt extra maatregelen. Er worden meer verkeerscontroles gehouden, zoals roadblocks en op bepaalde tijden zijn er extra surveillances.

Meer informatie over de Week van de Veiligheid is terug te vinden op www.deweekvandeveiligheid.nl.

 

Foto: Christian Traets FotografieNieuws

ALGEMEEN

IJsbaan in Steenbergen ontruimd

12 december 2017

Dinsdagmiddag is de brandweer voor de tweede keer deze week uitgerukt naar de ijsbaan op de Markt in Steenbergen. 150 kinderen moesten de ijsbaan onmiddellijk verlaten. Het dak was niet meer te vertrouwen.

ALGEMEEN

Vrachtwagen geschaard op Dinteloordseweg

12 december 2017

Dinsdagmorgen is er een vrachtwagen met plastic geschaard op de Dinteloordsweg tussen Steenbergen en Dinteloord. Op een haar na miste de vrachtwagen een fietser, die nog net kon uitwijken.Terug naar het overzicht