Nieuws

ROOSENDAAL - Burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht en districtchef Wim Jochems van de politie hebben donderdagmiddag in Roosendaal het startsein gegeven van het Donkere Dagen Offensief Markiezaten.

Het is alweer een tijdje herfst en aan het eind van deze maand gaat de klok ook een uurtje terug, dat betekent dat de dagen weer korter worden. Met de donkere dagen neemt de kans op overvallen en inbraken toe. Daarom is het volgende week de Week van de Veiligheid.

In de regio worden door inwoners en ondernemers activiteiten georganiseerd om de veiligheid te vergroten. Ook de politie in het district De Markiezaten (Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen, Moerdijk, Steenbergen, Woensdrecht, Tholen en Halderberge) neemt extra maatregelen. Er worden meer verkeerscontroles gehouden, zoals roadblocks en op bepaalde tijden zijn er extra surveillances.

Meer informatie over de Week van de Veiligheid is terug te vinden op www.deweekvandeveiligheid.nl.

 

Foto: Christian Traets FotografieNieuws

ALGEMEEN

Vrouw in scootmobiel beroofd

17 oktober 2017

In de Prins Clausstraat in Hoogerheide is maandagmiddag een 71-jarige vrouw beroofd van enkele gouden armbanden.

ALGEMEEN

Vierde verdachte aangehouden in zaak Ulas Iskar

17 oktober 2017

Er is een vierde verdachte aangehouden in de zaak van de moord op Ulas Iskar uit Ossendrecht. Het gaat om een 35-jarige man uit Bulgarije, de politie heeft over zijn identiteit nog niks vrijgegeven om privacyredenen.Terug naar het overzicht