Ossendrecht

Vierde verdachte aangehouden in zaak Ulas Iskar

Redactie Redactie

Er is een vierde verdachte aangehouden in de zaak van de moord op Ulas Iskar uit Ossendrecht. Het gaat om een 35-jarige man uit Bulgarije, de politie heeft over zijn identiteit nog niks vrijgegeven om privacyredenen.

De man is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom die vorige week werd opgepakt is inmiddels weer vrijgelaten. Het Openbare Ministerie in Breda liet wel weten dat zij alsnog verdachte blijft in deze zaak. Diezelfde week werden ook personen van 33 en 36 jaar uit Nijmegen opgepakt. Zij zitten nog steeds vast.

Het is volgens de politie nog niet uitgesloten dat er meerdere verdachten betrokken zijn bij de moord. Meerdere ooggetuigen zagen acht personen wegrennen uit het huis. 

De 37-jarige Ulas Iskar werd vorig jaar op 16 februari doodgeschoten in zijn huis aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht. Naar alle waarschijnlijkheid is hij geliquideerd om een afrekening in het criminele circuit. In het huis werd ook een hennepkwekerij gevonden.