ROOSENDAAL - Dat Klooster Mariadal in Roosendaal een nieuwe bestemming gaat krijgen is niet nieuw. Maar in het huidige pand zitten ook drie Roosendaalse verenigingen en zij moeten vertrekken omdat er geen plaats meer is na de renovaties. Inge Raaijmakers en Eric de Regt hebben namens Roosendaalse Lijst hierover enkele vragen gesteld aan het College van B&W.

De verenigingen die moeten vertrekken zijn de Heemkundekring, de modelspoorvereniging en de video amateurs. Ze komen alle drie op straat te staan. De politieke partij komt op voor de gedupeerde verenigingen. Ze willen onder andere dat er wordt gezocht naar een andere (tijdelijk) onderkomen. Ook willen de fractieleden dat het college met de gedupeerden in gesprek gaat en dat het duidelijk is voor alle partijen wat er gaat gebeuren. Tot slot hebben ze ook de vraag gesteld of er nog meer verenigingen zijn die kampen met hetzelfde probleem. Of deze er daadwerkelijk zijn is nog niet bekend.

 

Foto: MariadalNieuws

ALGEMEEN

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

22 maart 2018

Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

ALGEMEEN

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

22 maart 2018

Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.Terug naar het overzicht