Nieuws

BERGEN OP ZOOM - De laatste week van november vormt het Mollerlyceum in Bergen op Zoom het decor van de Pietenschool; een eenmalig evenement georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas.

Afgelopen zondag kwamen alle medewerkers van Stichting Sint Nicolaas op de havo-, vwo-school samen voor de kick-off van het Sinterklaasseizoen. Zo konden alle aanwezigen alvast kennis maken met het programma van de Pietenschool. Directeur van het Mollerlyceum, Frank Looijen, droeg tijdens deze bijeenkomst de originele ruim honderd jaar oude schoolbel over aan voorzitter van de stichting, Daan Touw.

Met dit symbolische gebaar heet de school de stichting welkom en dragen zij de leiding over aan Sinterklaas. De Pietenschool opent zijn deuren van 24 tot en met 29 november, alwaar de kinderen van de gemeente Bergen op Zoom Sinterklaas en zijn Pieten kunnen bezoeken. Ook zijn er bijzondere lessen die de kinderen kunnen volgen, zoals bijvoorbeeld  feesten, cadeautjes inpakken, rijmen en muziek. Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht