BERGEN OP ZOOM - De laatste week van november vormt het Mollerlyceum in Bergen op Zoom het decor van de Pietenschool; een eenmalig evenement georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas.

Afgelopen zondag kwamen alle medewerkers van Stichting Sint Nicolaas op de havo-, vwo-school samen voor de kick-off van het Sinterklaasseizoen. Zo konden alle aanwezigen alvast kennis maken met het programma van de Pietenschool. Directeur van het Mollerlyceum, Frank Looijen, droeg tijdens deze bijeenkomst de originele ruim honderd jaar oude schoolbel over aan voorzitter van de stichting, Daan Touw.

Met dit symbolische gebaar heet de school de stichting welkom en dragen zij de leiding over aan Sinterklaas. De Pietenschool opent zijn deuren van 24 tot en met 29 november, alwaar de kinderen van de gemeente Bergen op Zoom Sinterklaas en zijn Pieten kunnen bezoeken. Ook zijn er bijzondere lessen die de kinderen kunnen volgen, zoals bijvoorbeeld  feesten, cadeautjes inpakken, rijmen en muziek. Nieuws

ALGEMEEN

Winnaars eerste voorronde Steenbergs scholendebat bekend

19 januari 2018

Op 19 januari vond de eerste voorronde van het Steenbergs scholendebat plaats. Het debat werd gevoerd tussen leerlingen van De Regenboogschool die een project hadden ingediend om een bewegingspark in te richten in Dinteloord. Ook de leerlingen van De Nieuwe Veste deden mee en die presenteerden een plan om activiteiten te organiseren voor ouderen in de gemeente.

ALGEMEEN

1 miljoen bekertjes voor 750 jaar Roosendaal

19 januari 2018

Roosendaal viert dit jaar, zoals bekend, haar 750 jarig bestaan. Op initiatief van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met Stichting Roosendaal 750 jaar, zijn er 1 miljoen plastic bekertjes gemaakt voor de horeca aan de Markt.  Terug naar het overzicht