BERGEN OP ZOOM - De laatste week van november vormt het Mollerlyceum in Bergen op Zoom het decor van de Pietenschool; een eenmalig evenement georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas.

Afgelopen zondag kwamen alle medewerkers van Stichting Sint Nicolaas op de havo-, vwo-school samen voor de kick-off van het Sinterklaasseizoen. Zo konden alle aanwezigen alvast kennis maken met het programma van de Pietenschool. Directeur van het Mollerlyceum, Frank Looijen, droeg tijdens deze bijeenkomst de originele ruim honderd jaar oude schoolbel over aan voorzitter van de stichting, Daan Touw.

Met dit symbolische gebaar heet de school de stichting welkom en dragen zij de leiding over aan Sinterklaas. De Pietenschool opent zijn deuren van 24 tot en met 29 november, alwaar de kinderen van de gemeente Bergen op Zoom Sinterklaas en zijn Pieten kunnen bezoeken. Ook zijn er bijzondere lessen die de kinderen kunnen volgen, zoals bijvoorbeeld  feesten, cadeautjes inpakken, rijmen en muziek. Nieuws

ALGEMEEN

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

22 maart 2018

Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

ALGEMEEN

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

22 maart 2018

Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.Terug naar het overzicht