Nieuws

BERGEN OP ZOOM - De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezing is volgend jaar maart. D66 Bergen op Zoom heeft de kandidaten al gekozen. Het resultaat is een lijst die zich kenmerkt door diversiteit, kwaliteit en ambitie.  

De politieke partij meldt trots te zijn op deze selectie. Een deel van de kandidaten is al bekend van de afgelopen raadsperiode. Al reeds bekende Jovita en Ömer hebben onder meer de WMO, Jeugdzorg, cultuur en onderwijs onder hun hoede genomen. Ufuk heeft samen met vertrekkend fractievoorzitter Chris Moerkerken zich ingezet voor veiligheid, minder regels, samenwerking in de regio en verantwoorde financiën.

De komende maanden gaat D66 de kiezers duidelijk maken dat de gemeente politiek er toe doet. Dit doen zij door campagne te gaan voeren voor een gemeente met daadkracht. Onder leiding van Carinne Elion zullen de verkozen raadsleden pleiten voor duurzame groei, een vitale binnenstad en leefbare wijken. Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht