BERGEN OP ZOOM - De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezing is volgend jaar maart. D66 Bergen op Zoom heeft de kandidaten al gekozen. Het resultaat is een lijst die zich kenmerkt door diversiteit, kwaliteit en ambitie.  

De politieke partij meldt trots te zijn op deze selectie. Een deel van de kandidaten is al bekend van de afgelopen raadsperiode. Al reeds bekende Jovita en Ömer hebben onder meer de WMO, Jeugdzorg, cultuur en onderwijs onder hun hoede genomen. Ufuk heeft samen met vertrekkend fractievoorzitter Chris Moerkerken zich ingezet voor veiligheid, minder regels, samenwerking in de regio en verantwoorde financiën.

De komende maanden gaat D66 de kiezers duidelijk maken dat de gemeente politiek er toe doet. Dit doen zij door campagne te gaan voeren voor een gemeente met daadkracht. Onder leiding van Carinne Elion zullen de verkozen raadsleden pleiten voor duurzame groei, een vitale binnenstad en leefbare wijken. Nieuws

ALGEMEEN

Winnaars eerste voorronde Steenbergs scholendebat bekend

19 januari 2018

Op 19 januari vond de eerste voorronde van het Steenbergs scholendebat plaats. Het debat werd gevoerd tussen leerlingen van De Regenboogschool die een project hadden ingediend om een bewegingspark in te richten in Dinteloord. Ook de leerlingen van De Nieuwe Veste deden mee en die presenteerden een plan om activiteiten te organiseren voor ouderen in de gemeente.

ALGEMEEN

1 miljoen bekertjes voor 750 jaar Roosendaal

19 januari 2018

Roosendaal viert dit jaar, zoals bekend, haar 750 jarig bestaan. Op initiatief van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met Stichting Roosendaal 750 jaar, zijn er 1 miljoen plastic bekertjes gemaakt voor de horeca aan de Markt.  Terug naar het overzicht