BERGEN OP ZOOM - De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezing is volgend jaar maart. D66 Bergen op Zoom heeft de kandidaten al gekozen. Het resultaat is een lijst die zich kenmerkt door diversiteit, kwaliteit en ambitie.  

De politieke partij meldt trots te zijn op deze selectie. Een deel van de kandidaten is al bekend van de afgelopen raadsperiode. Al reeds bekende Jovita en Ömer hebben onder meer de WMO, Jeugdzorg, cultuur en onderwijs onder hun hoede genomen. Ufuk heeft samen met vertrekkend fractievoorzitter Chris Moerkerken zich ingezet voor veiligheid, minder regels, samenwerking in de regio en verantwoorde financiën.

De komende maanden gaat D66 de kiezers duidelijk maken dat de gemeente politiek er toe doet. Dit doen zij door campagne te gaan voeren voor een gemeente met daadkracht. Onder leiding van Carinne Elion zullen de verkozen raadsleden pleiten voor duurzame groei, een vitale binnenstad en leefbare wijken. Nieuws

ALGEMEEN

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

22 maart 2018

Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

ALGEMEEN

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

22 maart 2018

Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.Terug naar het overzicht