- In de haven aan de Beneden Sasweg in De Heen is zondagavond het lichaam gevonden van een 58-jarige man uit Bergen op Zoom.

Vrijdagavond rukten de hulpdiensten uit naar De Heen na een melding dat iemand te water was geraakt. Brandweerlieden zochten de omgeving af. De zoektocht ging zaterdag verder. Tijdens voorbereidingen voor een nieuwe zoekactie werd het lichaam in het water gevonden. Het bleek te gaan om de vermiste man. De politie denkt dat er sprake is van een noodlottig ongeval.

 

Foto: 112Markiezaten.nlNieuws

ALGEMEEN

Winnaars eerste voorronde Steenbergs scholendebat bekend

19 januari 2018

Op 19 januari vond de eerste voorronde van het Steenbergs scholendebat plaats. Het debat werd gevoerd tussen leerlingen van De Regenboogschool die een project hadden ingediend om een bewegingspark in te richten in Dinteloord. Ook de leerlingen van De Nieuwe Veste deden mee en die presenteerden een plan om activiteiten te organiseren voor ouderen in de gemeente.

ALGEMEEN

1 miljoen bekertjes voor 750 jaar Roosendaal

19 januari 2018

Roosendaal viert dit jaar, zoals bekend, haar 750 jarig bestaan. Op initiatief van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met Stichting Roosendaal 750 jaar, zijn er 1 miljoen plastic bekertjes gemaakt voor de horeca aan de Markt.  Terug naar het overzicht