- In de haven aan de Beneden Sasweg in De Heen is zondagavond het lichaam gevonden van een 58-jarige man uit Bergen op Zoom.

Vrijdagavond rukten de hulpdiensten uit naar De Heen na een melding dat iemand te water was geraakt. Brandweerlieden zochten de omgeving af. De zoektocht ging zaterdag verder. Tijdens voorbereidingen voor een nieuwe zoekactie werd het lichaam in het water gevonden. Het bleek te gaan om de vermiste man. De politie denkt dat er sprake is van een noodlottig ongeval.

 

Foto: 112Markiezaten.nlNieuws

ALGEMEEN

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

22 maart 2018

Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

ALGEMEEN

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

22 maart 2018

Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.Terug naar het overzicht