Nieuws

ROOSENDAAL - De Duurzaamheidswinkel aan de Nieuwe Markt is een groot succes. De winkel heeft donderdag de magische grens van 500 bezoekers gepasseerd. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings en wethouder Toine Theunis mochten de bezoeker verwelkomen. Beide bestuurders hebben Duurzaamheid hoog op de agenda van hun portefeuille staan.  

Mevrouw van der Hoeve uit Roosendaal was de gelukkige om als 501ste persoon over de deurmat te lopen. Zij had vragen over het besparen van energie in huis. De energie-ambassadeur zal haar thuis bezoeken om een goed energieadvies op te stellen.

De Duurzaamheidswinkel is een pop-up winkel waar mensen geïnformeerd kunnen worden over hoe zij in hun woning energie kunnen besparen. Zo kunnen zij een steentje bijdragen aan een beter milieu. Ook worden zij geadviseerd over de mogelijkheden om deze duurzame investeringen op een verantwoorde manier te financieren. De Duurzaamheidswinkel is tot en met zaterdag 16 december te vinden aan de Nieuwe Markt 3A in Roosendaal.

 

Foto: Peter van TrijenNieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht