BERGEN OP ZOOM - Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het  41e  sportgala. In zeven categorieën worden dit jaar de prijzen verdeeld. Iedereen kan tot 8 december stemmen op www.sportgalaboz.nl.

Onder andere Bart Nieuwkoop, voetballer van Feyenoord die begon bij Tholse Boys, Nederlands kampioen Jeu de Boule Ellen Walrave en zwemtalent Suzie Pellis zouden in de prijzen kunnen vallen tijdens de sportieve avond in de Maagd.

Op 15 december vindt het sportgala plaats in de theater De Maagd aan de Grote Markt. Sanneke van der Boom en Doniek Franken van ZuidWest TV presenteren het gala. Het sportgala is gratis toegankelijk voor iedereen.

 

 Nieuws

ALGEMEEN

Winnaars eerste voorronde Steenbergs scholendebat bekend

19 januari 2018

Op 19 januari vond de eerste voorronde van het Steenbergs scholendebat plaats. Het debat werd gevoerd tussen leerlingen van De Regenboogschool die een project hadden ingediend om een bewegingspark in te richten in Dinteloord. Ook de leerlingen van De Nieuwe Veste deden mee en die presenteerden een plan om activiteiten te organiseren voor ouderen in de gemeente.

ALGEMEEN

1 miljoen bekertjes voor 750 jaar Roosendaal

19 januari 2018

Roosendaal viert dit jaar, zoals bekend, haar 750 jarig bestaan. Op initiatief van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met Stichting Roosendaal 750 jaar, zijn er 1 miljoen plastic bekertjes gemaakt voor de horeca aan de Markt.  Terug naar het overzicht