BERGEN OP ZOOM - Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het  41e  sportgala. In zeven categorieën worden dit jaar de prijzen verdeeld. Iedereen kan tot 8 december stemmen op www.sportgalaboz.nl.

Onder andere Bart Nieuwkoop, voetballer van Feyenoord die begon bij Tholse Boys, Nederlands kampioen Jeu de Boule Ellen Walrave en zwemtalent Suzie Pellis zouden in de prijzen kunnen vallen tijdens de sportieve avond in de Maagd.

Op 15 december vindt het sportgala plaats in de theater De Maagd aan de Grote Markt. Sanneke van der Boom en Doniek Franken van ZuidWest TV presenteren het gala. Het sportgala is gratis toegankelijk voor iedereen.

 

 Nieuws

ALGEMEEN

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

22 maart 2018

Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

ALGEMEEN

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

22 maart 2018

Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.Terug naar het overzicht