Nieuws

SINT-MAARTENSDIJK - Op het bedrijventerrein in Sint-Maartensdijk is in de nacht van zondag op maandag de uitjesfabriek Lion Foods door een grote brand verwoest.

De brand ontstond in het magazijn en breidde uit naar het kantoorgedeelte. Omdat in het pand ook palmolie aanwezig is, verwacht de brandweer nog de hele dag bezig te zijn met blussen. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen. Daarom werd het bedrijventerrein afgezet. Werknemers van omliggende bedrijven konden niet naar hun werk. De stalling van Connexxion waar normaal de lijnbussen vertrekken was ook afgezet. Daardoor is het busvervoer in de gemeente Tholen ontregeld. Ook konden scholieren niet per bus naar Bergen op Zoom.

 

Foto: 112Markiezaten.nlNieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht