ROOSENDAAL - De Postcode loterij heeft een aantal Roosendalers een extra Sinterklaas cadeautje gegeven. Niet alleen in november vielen enkele postcodes in de prijzen. Eerder dit jaar, in januari en juli, werden er ook al prijzen uitgedeeld in Roosendaal.  

In de Stoopstraat zijn er maar liefst vijf prijzen uitgedeeld tijdens de afgelopen trekking. In totaal is er voor 125.000 euro uitbetaald door de Postcode Loterij. Een van de bewoners ontving bovendien een nieuwe auto bovenop haar 25.000 euro. “Ik ga meteen mijn man bellen”, aldus Janine.

In januari vielen twee bewoners uit de Gerard ter Borchstraat in de prijzen. Zij wonnen ieder 25.000 euro. Daarnaast wonnen er maar liefst tien deelnemers uit de Bokberg in juli ook een prijs.

 

Fotocredits: Bea PostNieuws

ALGEMEEN

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

22 maart 2018

Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

ALGEMEEN

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

22 maart 2018

Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.Terug naar het overzicht