ROOSENDAAL - De Postcode loterij heeft een aantal Roosendalers een extra Sinterklaas cadeautje gegeven. Niet alleen in november vielen enkele postcodes in de prijzen. Eerder dit jaar, in januari en juli, werden er ook al prijzen uitgedeeld in Roosendaal.  

In de Stoopstraat zijn er maar liefst vijf prijzen uitgedeeld tijdens de afgelopen trekking. In totaal is er voor 125.000 euro uitbetaald door de Postcode Loterij. Een van de bewoners ontving bovendien een nieuwe auto bovenop haar 25.000 euro. “Ik ga meteen mijn man bellen”, aldus Janine.

In januari vielen twee bewoners uit de Gerard ter Borchstraat in de prijzen. Zij wonnen ieder 25.000 euro. Daarnaast wonnen er maar liefst tien deelnemers uit de Bokberg in juli ook een prijs.

 

Fotocredits: Bea PostNieuws

ALGEMEEN

Winnaars eerste voorronde Steenbergs scholendebat bekend

19 januari 2018

Op 19 januari vond de eerste voorronde van het Steenbergs scholendebat plaats. Het debat werd gevoerd tussen leerlingen van De Regenboogschool die een project hadden ingediend om een bewegingspark in te richten in Dinteloord. Ook de leerlingen van De Nieuwe Veste deden mee en die presenteerden een plan om activiteiten te organiseren voor ouderen in de gemeente.

ALGEMEEN

1 miljoen bekertjes voor 750 jaar Roosendaal

19 januari 2018

Roosendaal viert dit jaar, zoals bekend, haar 750 jarig bestaan. Op initiatief van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met Stichting Roosendaal 750 jaar, zijn er 1 miljoen plastic bekertjes gemaakt voor de horeca aan de Markt.  Terug naar het overzicht