HUIJBERGEN - In het weekend van 6 en 7 januari staat Huijbergen op zijn kop door het wielrennen.  Op zaterdag 6 januari vindt namelijk de finale van de Topcompetitie veldrijden plaats rondom de Nootjesberg en Tiestenduin. Nationale toprenners laten zich hier van hun beste kant zien. Een dag later vindt de ATB toertocht plaats in Huijbergen. De start van deze tour zal zijn bij MFC de Kloek in de Prior Borrekensstraat.

Op zaterdag is er een vol programma, er wordt namelijk om 10:30 al gestart met de amateurklasse. Rond 11:15 starten de 40-plussers aan hun wedstrijd. Na de middag starten de junioren en de nieuwelingen, die worden klaar gestoomd om aan de slag te gaan als eliterenner. Vanaf 13:30 kunnen de supporters gaan kijken naar de dames. Als afsluiter begint om 15:00 de eliteronde.

Ook is bekend geworden dat op 12 en 13 januari 2019 het NK veldrijden wordt verreden in Huijbergen. Na het EK in 2015, waar Lars van der Haar aan het langste eind trok, is het NK van 2019 nu toegewezen aan het dorp.Nieuws

ALGEMEEN

Winnaars eerste voorronde Steenbergs scholendebat bekend

19 januari 2018

Op 19 januari vond de eerste voorronde van het Steenbergs scholendebat plaats. Het debat werd gevoerd tussen leerlingen van De Regenboogschool die een project hadden ingediend om een bewegingspark in te richten in Dinteloord. Ook de leerlingen van De Nieuwe Veste deden mee en die presenteerden een plan om activiteiten te organiseren voor ouderen in de gemeente.

ALGEMEEN

1 miljoen bekertjes voor 750 jaar Roosendaal

19 januari 2018

Roosendaal viert dit jaar, zoals bekend, haar 750 jarig bestaan. Op initiatief van de Roosendaalse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met Stichting Roosendaal 750 jaar, zijn er 1 miljoen plastic bekertjes gemaakt voor de horeca aan de Markt.  Terug naar het overzicht