Roosendaal

Grote geldprijzen voor deelnemers Postcode Loterij in Roosendaal en Nispen

Foto: Postcode Loterij

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Een aantal inwoners uit Roosendaal en Nispen zijn deze week in de prijzen gevallen bij de Nationale Postcode Loterij. Op hun postcode viel de straatprijs in de augustustrekking. De prijswinnaars werden donderdag verrast met de bekende gouden envelop.

In Roosendaal viel de straatprijs in de Eleolietdijk. Daar werden twee winnaars gelukkig gemaakt met 50.000 euro en vier anderen wonnen 25.000 euro. Onder de winnaars is tevens een auto verloot. De 53-jarige Brigitte is één van de prijswinnaars. Zij kan haar geluk niet op. “Wat komt dit op een enorm goed moment! Afgelopen jaar heb ik dankzij mijn man een nieuwe nier gekregen. En dan nu deze prijs, terwijl we ook pas sinds afgelopen jaar weer zijn gaan meespelen met de Postcode Loterij. Dit gaan we vieren met een lekker etentje buiten de deur.”

Gloednieuwe auto

De Postcode Loterij deelde ook in Nispen grote geldprijzen uit. Op de Oostmoer kregen maarliefst 28 bewoners een cheque uitgereikt. De prijzen varieerden van 12.500 tot 75.000 euro. En ook hier werd onder de winnaars van de straatprijs een auto verloot. De 49-jarige Jeanine wist 75.000 euro en een gloednieuwe BMW in de wacht te slepen.