Pagina 1 van 300

BERGEN OP ZOOM

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een woningbrand aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom. Er zijn geen gewonden gevallen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Gemeente Bergen op Zoom organiseert Brabant Veilig Week

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom organiseert samen met de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant van 7 tot en met 13 oktober de Brabant Veilig Week. Tijdens deze week wil de gemeente inwoners en ondernemers meer bewust maken van verschillende veiligheidsthema’s.

Lees meer
HALSTEREN

Het Mapleliefke: een speciaal koekje voor 75 jaar bevrijding (video)

HALSTEREN - Stichting Bevrijding Brabantse Wal heeft een speciaal koekje bedacht om de belangrijke rol van de Canadese bevrijders te benadrukken en te herdenken. Het koekje draagt de naam Mapleliefke.

Lees meer
WOENSDRECHT

Twee gewonden bij kop-staartbotsing op A4 bij Woensdrecht

WOENSDRECHT - Bij een kop-staartbotsing op de A4 bij Woensdrecht zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Lees meer
NISPEN

Juf Nency uit Nispen genomineerd voor leukste juf van Nederland (video)

NISPEN - Juf Nency van basisschool De Linde in Nispen is genomineerd voor de leukste juf van Nederland. De ouders van leerlingen van groep 3-4 hebben via de organisatie ‘Een 10 voor de juf’ juf Nency genomineerd. 

Lees meer
GOES

Bergenaar (21) betrapt op rijden onder invloed van drugs

GOES - Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagnacht in Goes betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Lees meer
ROOSENDAAL

Effectieve behandeling van diabetes met Nationale Diabetes Challenge (video)

ROOSENDAAL - Zo'n 25 mensen uit Roosendaal doen sinds begin april mee met de wandelchallenge van de Nationale Diabetes Challenge. De wandeling is bedoeld om de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen die lijden aan diabetes.

Lees meer
ROOSENDAAL

SP wil schoolzwemmen weer invoeren in Roosendaal

ROOSENDAAL - De SP wil het schoolzwemmen in de gemeente Roosendaal weer invoeren. Raadslid Adriënne Maas wil van het college van burgemeester en wethouders weten hoeveel geld er nodig is om ieder kind in Roosendaal een zwemdiploma te laten behalen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Sjors Creatief weer van start: nu al ruim 1000 inschrijvingen

ROOSENDAAL - Het stimuleringsproject Sjors Creatief is weer een groot succes in Roosendaal. Dat zegt CultuurCompaan die het project uitvoert. Inmiddels zijn er ruim 1000 inschrijvingen verwerkt van 500 Roosendaalse kinderen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Koffie- en donutgigant Dunkin' opent vaste winkel in Roosendaal

ROOSENDAAL - Goed nieuws voor echte zoetekauwen. Koffie – en donutgigant Dunkin’ opent zaterdag een blijvende vestiging in Designer Outlet Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Oud-minister Ed Nijpels inspireert jeugd tijdens College on Tour (video)

BERGEN OP ZOOM - Ed Nijpels, oud-minister en voorzitter van het Klimaatberaad, wist vrijdag jonge studenten te inspireren om niet alleen te denken, maar vooral ook te doen. Dat deed hij in Bergen op Zoom tijdens College on Tour, een evenement van ProefMei.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Goedbezochte Brabantse Wal Dag toont duurzaam toerisme (video)

HOOGERHEIDE - Meer dan 60 ondernemers en verenigingen hebben zondag laten zien wat ze in huis hebben tijdens de Brabantse Wal Dag. Op Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide draaide het een dag lang om toerisme, recreatie, duurzaamheid en innovatie.

Lees meer
WEST-BRABANT

Wegwerkzaamheden op A4 tussen Hoogerheide en Bergen op Zoom

WEST-BRABANT - Rijkswaterstaat voert op zaterdag 21 september onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 tussen Hoogerheide en Bergen op Zoom-Zuid.

Lees meer
ROOSENDAAL

Twee Polen aangehouden voor vernieling dekzeil vrachtwagen

ROOSENDAAL - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee Poolse mannen aangehouden op verdenking van vernieling van een dekzeil van een vrachtwagen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Keijenburg gaat terug naar 20e eeuw met Brabantse koffietafel

ROOSENDAAL - Buurthuis Keijenburg in Roosendaal neemt je zaterdag 28 september mee terug naar de vorige eeuw. Je kunt op deze Burendag namelijk genieten van een ouderwetse Brabantse koffietafel.

Lees meer
ROOSENDAAL

Acht bestuurders op de bon bij bromfietscontrole in Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft vrijdagavond een bromfietscontrole gehouden op de Nieuwstraat in Roosendaal. Acht personen hebben een bekeuring gehad.

Lees meer
ROOSENDAAL

Zeven aanhoudingen in Roosendaal voor verschillende vergrijpen

ROOSENDAAL - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Roosendaal zeven mensen aangehouden. Dat meldt een wijkagent op Twitter.

Lees meer
ROOSENDAAL

Theaterwerkplaats Tiuri wint Cultuurprijs Roosendaal 2019

ROOSENDAAL - Theaterwerkplaats Tiuri heeft vrijdagavond de Cultuurprijs Roosendaal 2019 gewonnen. De Jongerenprijs ging dit jaar naar de band HIP.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Ro & Ad architecten winnen met ‘Tochtportaal’ lokale erfgoedprijs

BERGEN OP ZOOM - Het Tochtportaal in de Gertrudiskerk van Ro & Ad architecten heeft dit jaar de lokale erfgoedprijs gewonnen. Dat werd vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de start van Kunsten in de Monumenten.

Lees meer
ROOSENDAAL/NISPEN

Grote geldprijzen voor deelnemers Postcode Loterij in Roosendaal en Nispen

ROOSENDAAL/NISPEN - Een aantal inwoners uit Roosendaal en Nispen zijn deze week in de prijzen gevallen bij de Nationale Postcode Loterij. Op hun postcode viel de straatprijs in de augustustrekking. De prijswinnaars werden donderdag verrast met de bekende gouden envelop.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Wereldkampioene streetdance Isabeau Hanen in het zonnetje gezet

HOOGERHEIDE - De 7-jarige Isabeau Hanen uit Ossendrecht is vrijdagochtend op het gemeentehuis in Hoogerheide in het zonnetje gezet door wethouder Hans de Waal.

Lees meer

Pagina 1 van 300