Pagina 1 van 206

Update

Greedschapskast begraafplaats Hoogerheide verdwenen

HOOGERHEIDE - De gereedschapskast om de begraafplaats in Hoogerheide te onderhouden is spoorloos. Dat meldt Eline de Lange van het dorpsplatform.

Lees meer
Update

Inbreker verstopt zich in tuin na inbraak bij café in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man uit Overloon is maandagmorgen aangehouden in de Ettingstraat in Roosendaal. Hij zou ingebroken hebben bij Elfida Lounge aan de Kade. De verdachte was gevlucht en hield zich schuil in een tuin.

Lees meer
Update

Molensteeg in Roosendaal voorzien van anti-urine verf

ROOSENDAAL - In de Molensteeg in Roosendaal stopt het vanaf nu met stinken. De muren van het steegje zijn namelijk voorzien van anti-urine verf.

Lees meer
Update

Het starten van een Bed & Breakfast binnenkort mogelijk in Roosendaal

ROOSENDAAL - In de gemeente Roosendaal wordt het binnenkort mogelijk een Bed & Breakfast te starten.

Lees meer
Update

CDA in Bergen op Zoom niet tevreden over renovatie Ravelijn

BERGEN OP ZOOM - De Bergse CDA-fractie is niet tevreden over het onlangs gerenoveerde verdedigingswerk het Ravelijn in Bergen op Zoom. In een brief aan het college van B&W pleiten de christen-democraten voor een aantal verbeteringen.

Lees meer
Update

Man in Roosendaal opgepakt voor handel in drugs en witwassen geld

ROOSENDAAL - De politie heeft zaterdagavond een 23-jarige man uit Roosendaal opgepakt voor handel in drugs en het witwassen van geld.

Lees meer
Update

Poolse supermarkt moet schreeuwerige stickers verwijderen

BERGEN OP ZOOM - De Poolse supermarkt "Grosik" aan de Bredasestraat in Bergen op Zoom moet een tikkie terug doen. De winkel is uitgebreid beplakt met schreeuwige stickers en uithangborden. Die zijn volgens de gemeentelijke welstandscommissie ongewenst en opdringerig.

Lees meer
Update

Half miljoen handtekeningen voor sluiting kerncentrale Doel

DOEL - De kerncentrale in Doel blijft de gemoederen niet alleen in onze regio bezighouden. Ook in het Belgische Tihange staat een vergelijkbare installatie die vaak problemen heeft. Een petitie die oproept tot sluiting van Doel en Tihange is onlangs meer dan een half miljoen keer ondertekend.

Lees meer
Update

Gewonden bij botsing op A58 Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op de A58 tussen Heerle en Bergen op Zoom is vrijdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd.

Lees meer
Update

Antwerpen dit weekend moeilijk per trein bereikbaar

ROOSENDAAL - Dagje shoppen in Antwerpen dit weekend? Hou als je met de trein gaat rekening met wat gedoe.

Lees meer
Update

Strijd tegen mestfabriek Roosendaal gaat door

ROOSENDAAL - Komt er aan de Potendreef in Roosendaal wel of geen mestfabriek? Dat is de vraag die bewoners van de wijk Westrand en het aangrenzende industrieterrein Borchwerf al een tijdje bezighoudt.

Lees meer
Update

Plofkraak Roosendaal: huisartsenpraktijk getroffen

ROOSENDAAL - De pinautomaat van de ABN AMRO bank aan de President Kennedylaan in Roosendaal is vrijdagmorgen rond half vijf vernield bij een plofkraak.  

Lees meer
Update

Blauwalgen gespot: voorlopig niet zwemmen in Ottermeerhoeve Nispen

NISPEN - Het is lekker weer, maar voor inwoners van Nispen is het beter om voorlopgig geen duik te nemen in de Ottermeerhoeve.

Lees meer
Update

Gemeente sluit drugscafé aan Kade in Roosendaal

ROOSENDAAL - Het is over en uit voor Café de Kaai aan de Kade in Roosendaal. Burgemeester Jacques Niederer heeft het café laten sluiten omdat er actief in hard- en softdrugs werd gehandeld. De uitbater faciliteerde dit actief.

Lees meer
Update

Dronken treinreiziger mishandelt beveiliger op station Roosendaal

ROOSENDAAL - Een dronken treinreiziger heeft woensdag een beveiliger van het station van Roosendaal mishandeld. Het slachtoffer liep hierbij een hersenschudding op.

Lees meer
Update

Er is een échte Roosendaalse film in de maak

ROOSENDAAL - Wie denkt dat filmmakers stuk voor stuk in Amerika worden geboren, heeft het mis. Ook in onze streek woont een heuse filmregisseur. Zijn naam is Bas Jansen en hij komt uit Roosendaal.

Lees meer
Update

Gebouw-T blijft afhankelijk van extra subsidie

BERGEN OP ZOOM - Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom blijft jaarlijks anderhalve ton extra subsidie nodig hebben. Het poppodium ontvangt sinds 2016 een bedrag van 150.000 euro extra bovenop de reguliere subsidie van 262.000 euro.

Lees meer
Update

Onderzoek naar camperplaatsen Roosendaal

ROOSENDAAL - Roosendaal krijgt mogelijk camperplaatsen in de gemeente. Wethouder Cees Lok van Economie heeft aangegeven hier een onderzoek naar te starten.

Lees meer
Update

Vrouw om het leven gebracht in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Een vrouw is dinsdagochtend om het leven gekomen door een steekpartij in een woning in Hoogerheide. Het gaat om de bewoonster van het pand aan de Binnenweg. De vrouw overleed ter plaatse.

Lees meer
Update

Dinsdag en woensdag fors minder treinen naar België door staking

ROOSENDAAL - Door een staking bij de NMBS (Belgische Spoorwegen) rijden er de hele dag minder stoptreinen vanaf Roosendaal naar Essen, Antwerpen en Brussel. Praktisch alle treinen aan het begin van de middag vallen uit.

Lees meer
Update

Bergen op Zoom innoveert met aanpak zorgfraude

BERGEN OP ZOOM - Als het op de aanpak van zorgfraude aankomt, loopt Bergen op Zoom voorop. Patrick Roodenburg en Aline Bierkens van de gemeente Bergen op Zoom hebben een handboek voor de aanpak van zorgfraude samengesteld.

Lees meer