Pagina 1 van 289

HOOGERHEIDE

Twee leden Aero Club komen om het leven bij crash zweefvliegtuig

HOOGERHEIDE - Twee leden van de West Brabantse Aero Club in Hoogerheide zijn dinsdag om het leven gekomen toen hun zweefvliegtuigje crashte. Het ongeluk gebeurde in het zuiden van Frankrijk, in de buurt van het dorpje Valernes.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Scouts vertrekken vanuit Bergen op Zoom naar World Scout Jamboree

BERGEN OP ZOOM - Ruim duizend Nederlandse scouts vertrekken dit weekend naar de Verenigde Staten voor de Wereld Jamboree. Dit is een internationaal Scoutingkamp dat eens in de vier jaar wordt georganiseerd. Vanuit Nederland vertrekken er 19 groepen, waaronder de troep Bokkenpootjes. Zij vertrekken zondag vanuit Bergen op Zoom.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergenaar (22) betaalt pizza's met vals briefje van twintig

BERGEN OP ZOOM - Een 22-jarige man uit Bergen op Zoom heeft woensdagavond zijn pizza's afgerekend met vals geld. Dat meldt de politie.

Lees meer
ROOSENDAAL

Geen nader strafrechtelijk onderzoek na overlijden militair in zwembad

ROOSENDAAL - Het Openbaar Ministerie (OM) doet geen nader strafrechtelijk onderzoek naar het overlijden van korporaal Mark Ruben. De militair van de landmacht kwam op 19 oktober 2018 om het leven tijdens een oefening in zwembad De Stok in Roosendaal.

Lees meer
AMSTERDAM/ROOSENDAAL

Joost Reniers uit Roosendaal werkt mee aan zonneracewagen NunaX

AMSTERDAM/ROOSENDAAL - Na ruim een jaar lang ontwerpen en bouwen is hij eindelijk af: NunaX, de nieuwste zonneracewagen van het Vattenfall Solar Team. Dinsdag is de auto gepresenteerd in Amsterdam. Eén van de teamleden is de 23-jarige Joost Reniers uit Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

PvdA ziet toekomst voormalig Suikerlab somber in

BERGEN OP ZOOM - De PvdA in Bergen op Zoom maakt zich zorgen over het IRS gebouw. Volgens de partij is een jaar na de aankoop nog veel onduidelijk over de toekomst en invulling van het voormalige Suikerlab.

Lees meer
ROOSENDAAL

Kruijswijk, Van Aert en Groenwegen mogelijk aan start van De Draai

ROOSENDAAL - Steven Kruijswijk, Wout van Aert en Dylan Groenewegen verschijnen mogelijk aan de start van de 40e Draai. Dat meldt de organisatie van het Roosendaalse wielercriterium.

Lees meer
WOUWSE PLANTAGE

Oud-profs aan de start van 66e editie Hel van de Pin

WOUWSE PLANTAGE - Op dinsdag 6 augustus wordt in Wouwse Plantage voor de 66e keer de Hel van de Pin gereden. Dit jaar zullen een aantal oud-profs verschijnen aan de start van de wielerkoers.

Lees meer
ROOSENDAAL

Fietser met geweld beroofd op Bokberg in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 56-jarige fietser uit Roosendaal is woensdagochtend rond 02.30 uur mishandeld en beroofd op de Bokberg in Roosendaal. De daders zijn er met de buit vandoor gegaan.

Lees meer
ROOSENDAAL

Vrachtwagen verliest lading op Wouwbaan in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een vrachtwagen is dinsdagavond op de Wouwbaan in Roosendaal een deel van zijn lading verloren.

Lees meer
ROOSENDAAL

Jumbo supermarkten neemt Agrimarkt over

ROOSENDAAL - Jumbo gaat supermarktketen Agrimarkt overnemen van CZAV. Dat hebben beide organisaties maandag bekendgemaakt.

Lees meer
ROOSENDAAL

Kermisronde Roosendaal zoekt dikke mannen die willen racen

ROOSENDAAL - De Kermisronde Roosendaal zoekt deelnemers voor een nieuw wedstrijdonderdeel: de Dikke Mannen Race. Sportieve wielrenners van meer dan 95 kilo kunnen zich melden.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergen op Zoom op weg naar opgefriste Krabbenfoor

BERGEN OP ZOOM - Bergen op Zoom maakt zich klaar voor de vernieuwde versie van de Krabbenfoor. De opgefriste jaarmarkt is van donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

200 Canadese militairen in de voetsporen van de bevrijders (video)

BERGEN OP ZOOM - Zo’n 200 Canadese militairen marcheerden zaterdag door Bergen op Zoom, in de voetsporen van de Canadezen die 75 jaar geleden de stad hebben bevrijd.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaler probeert pizza af te rekenen met vals geld

ROOSENDAAL - Een 22-jarige man uit Roosendaal is zondagmiddag aangehouden nadat hij met vals geld een pizza wilde afrekenen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

500.000 euro subsidie voor bezoekerscentrum bij militaire erevelden

BERGEN OP ZOOM - Het VFonds, het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg, geeft 500.000 euro subsidie voor de bouw van een bezoekerscentrum bij de Militaire Erevelden in Bergen op Zoom.

Lees meer
ROOSENDAAL

Sven Monsieurs en Amy de Bruijn winnen 36e Nationale Jeugdronde

ROOSENDAAL - Sven Monsieurs en Amy de Bruijn hebben de 36e Nationale Jeugdronde gewonnen. Zondagavond werden de twee gehuldigd tijdens de feestelijke prijsuitreiking op een bomvolle Markt in Roosendaal.

Lees meer
ROOSENDAAL

Vervelende winkeldief opgepakt in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagmiddag aangehouden aan de Gastelseweg in Roosendaal. Hij zou in een supermarkt aan de Philipslaan spullen hebben gestolen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Grondstoffen voor productie amfetamine gevonden in woning

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft zaterdag in een woning aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom spullen aangetroffen die vermoedelijk bestemd waren voor de productie van amfetamine.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Auto volledig uitgebrand in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Zondagmiddag is aan de Marconilaan-Noord in Bergen op Zoom een auto volledig uitgebrand.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Auto slaat over de kop op A58

BERGEN OP ZOOM - Op de A58 bij Bergen op Zoom is zaterdagmiddag bij een ongeluk een auto ondersteboven op de weg terecht gekomen.

Lees meer

Pagina 1 van 289