Pagina 1 van 252

WOENSDRECHT

Warmste 15 februari ooit gemeten op vliegbasis Woensdrecht

WOENSDRECHT - Het record voor de warmste 15 februari ooit is in handen gekomen van Woensdrecht. Bij het weerstation op vliegbasis Woensdrecht werd om 15.40 uur een temperatuur van 17 graden gemeten.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Stadlander steunt actie “CO2-reductie in plaats van verhuurdersheffing”

BERGEN OP ZOOM - Vertegenwoordigers van woningcorporatie Stadlander en de gemeente Bergen op Zoom waren vrijdag in Den Haag om steun te betuigen aan de actie “CO2-reductie in plaats van verhuurdersheffing”.

Lees meer
ROOSENDAAL

Rijdende auto vliegt in brand in Roosendaal

ROOSENDAAL - Vrijdagmiddag is een auto al rijdend in brand gevlogen. Dat gebeurde in de Telefoonstraat in Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vereniging Binnenstad pleit voor mooiere gevels en uitstraling (video)

BERGEN OP ZOOM - Vereniging Binnenstad wil dat er meer waardering komt voor winkelpuien in Bergen op Zoom. De vereniging wil zo de historische binnenstad beter op de kaart zetten.

Lees meer
ROOSENDAAL

Alex Raggers neemt afscheid als raadslid gemeente Roosendaal

ROOSENDAAL - D66-factievoorzitter Alex Raggers heeft donderdagavond afscheid genomen van de Roosendaalse gemeenteraad. Raggers is werkzaam bij Defensie en wordt uitgezonden naar de Golanhoogte in Israël. Hij kan daarom niet aanblijven als raadslid.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Leden Vogelvereniging Zuidwesthoek gehuldigd

HOOGERHEIDE - Wethouder Hans de Waal heeft donderdagavond Jan Broos en Cees van der Linden van Vogelvereniging de Zuidwesthoek in het zonnetje gezet. Beide heren zijn wereldkampioen geworden bij het belangrijkste vogelfestijn van de wereld: de Mondial.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Gemeente organiseert themabijeenkomst over Zonneparken

HOOGERHEIDE - Om informatie te verzamelen voor een op te stellen Zonneparkenbeleid in Woensdrecht, organiseert de gemeente een openbare themabijeenkomst over dit onderwerp.

Lees meer
WOENSDRECHT

Woensdrecht en Hoogerheide maken zich klaar voor Carnavalsoptocht

WOENSDRECHT - De carnavalsoptocht van Wjeeldrecht trekt op maandag 4 maart weer door de straten van Woensdrecht en Hoogerheide. Bouwclubs tonen hun nieuwste creaties en ook buurtverenigingen, muziekgroepen en andere groepen zullen te zien zijn.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Twee gewonden bij frontale botsing in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom is donderdagmiddag een man gewond geraakt bij een ongeval. Volgens een omstander zou zijn Suzuki mogelijk doorgeschoten zijn op de kruising met de Walcherenlaan.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Wethouder Weys wil Bergse Vastenavend op Werelderfgoedlijst

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Evert Weys van Bergen op Zoom wil dat de Vastenavend op de Werelderfgoedlijst komt te staan. Weys gaat hierover praten met de Stichting Vastenavend.

Lees meer
ROOSENDAAL

Gemeente Roosendaal onderzoekt tevredenheid klanten thuiszorg

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal gaat onderzoeken of klanten van de thuiszorg tevreden zijn over de hulp die ze krijgen. In Roosendaal zijn 3 aanbieders van thuiszorg: Thuiszorg West-Brabant, Groenhuyen en Axxicom.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Kantoorpand aan Plein 13 wordt appartementencomplex

BERGEN OP ZOOM - In het oude kantoorpand 'Pleinstede' aan Plein 13 in Bergen op Zoom komen 29 appartementen. Dat heeft de gemeente Bergen op Zoom bekendgemaakt.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vastenavendkrant Bergen op Zoom vrijdag naar 27.000 adressen

BERGEN OP ZOOM - Op maar liefst 27.000 adressen in Bergen op Zoom komt vrijdagavond de Vastenavendkrant weer door de brievenbus. De Vastenavendkrant telt 48 pagina's over carnaval in 't Krabbegat.

Lees meer
PUTTE/HUIJBERGEN/OSSENDRECHT

Verschillende bekeuringen uitgedeeld tijdens grenscontrole

PUTTE/HUIJBERGEN/OSSENDRECHT - Woensdagavond is er een gezamenlijke grenscontrole gehouden. Politieteam Bergen op Zoom, de Belgische politie, Koninklijke Marechaussee en verschillende buurtpreventieteams werkten samen bij de controle.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Flinke omleidingen bij wegwerkzaamheden A4

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat gaat onderhoud uitvoeren aan snelweg A4 bij Bergen op Zoom. Hierdoor is een deel van de A4 afgesloten in het weekend van 22 tot en met 25 februari en het weekend van 29 maart tot en met 1 april.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Automobilist knalt met hoge snelheid op lantaarnpaal in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een automobilist is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Pasteurlaan in Bergen op Zoom. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en botste met hoge snelheid tegen een lantaarnpaal.

Lees meer
ROOSENDAAL

Man (21) met drugs aangehouden in Emile van Loonpark in Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft woensdagmiddag in het Emile van Loonpark in Roosendaal een 21-jarige man aangehouden die een grote hoeveelheid drugs bij zich had.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

BSD en Vereniging Binnenstad tegen nieuw appartementencomplex (video)

BERGEN OP ZOOM - De Bergse Sociaal Democraten (BSD) en Vereniging Binnenstad zijn beiden tegen de bouw van een nieuw appartementencomplex op de locatie waar vroeger de brandweerkazerne stond. Beide partijen zijn voorstander van een nieuw parkeerterrein.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vinylplaten te horen tijdens Vastenavend in Les Vedettes

BERGEN OP ZOOM - Tijdens Vastenavend zullen er in Cafe Les Vedettes in Bergen op Zoom een heleboel oude Vastenavend-singles te horen zijn. DJ’s Vie en Niel hebben namelijk alle oude vinylplaten verzameld, die zij op 17 en 24 februari om 15:11 uur zullen afspelen voor het publiek.

Lees meer
OSSENDRECHT

Overval op cafetaria Ni Hao in Ossendrecht maandag in Bureau Brabant

OSSENDRECHT - Maandagavond is in het televisieprogramma Bureau Brabant aandacht voor de overval op cafetaria Ni Hao in Ossendrecht. De politie heeft woensdag een reconstructie gemaakt van de overval.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

50-jarige automobilist zonder rijbevoegdheid opgepakt

BERGEN OP ZOOM - Een 50-jarige man is woensdagochtend op de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom opgepakt.

Lees meer

Pagina 1 van 252