Geen regio geselecteerd

Dubbeldecker VIP-tent voor GP Adrie van der Poel

Redactie Redactie

Vrijdag 28 september is BHV Expogroep een nieuwe overeenkomst aangegaan met de Stichting Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide. Onderdeel van deze overeenkomst is het plaatsen van een dubbeldecker VIP-tent op zondag 20 januari 2013 ter gelegenheid van de UCI World Cup veldrijden. 

De jaarlijkse cyclocrosswedstrijd in Hoogerheide, beter bekent als GP Adrie van der Poel Hoogerheide, heeft net als afgelopen jaren wederom gekozen voor BHV Expo Groep als partner voor het leveren van tenten ten behoeve van het evenement.

 “Wij zijn blij met een meedenkend en flexibel bedrijf als BHV Expo Groep. Zij gaan er in januari wederom voor zorgen dat onze VIP’s en ons publiek een mooi onderkomen hebben. Dit jaar zullen we alvast een voorschot nemen op het aan ons toegekende WK cyclocross, wat in 2014 door ons zal worden georganiseerd”, aldus voorzitter Jan Prop namens het organisatiecomité.

 “Dit jaar willen we uit gaan pakken met onze verdiepingsvloer, welke uit te voeren is als VIP deck, maar ook als dubbeldecker en trippledecker, eventueel met zwevend terras.In Hoogerheide zal de VIP tent dit jaar als dubbeldecker uitgevoerd worden (zie impressie), voor een uniek zicht op het evenement”, besluit Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

< style="text-align: center;" p>

Bron: Organisatie GP Adrie van der Poel