Geen regio geselecteerd

Kaokelswaree & Krielekesbal in nieuwe Circustent

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

Tijdens carnaval 2014 wordt er in Tullepetaonestad feest gevierd onder het motto “Kommt da zien ! ‘t Is sirrekus”. Een aantal activiteiten van de Commissie Jeugdactiviteiten van Stichting Carnaval Roosendaal hebben een nieuw onderkomen gevonden. Het Kaokelswaree en het Krielekesbal zullen dit jaar gehouden worden in de piste van De KwakkelKòòi (De Kring).

Kaokelswaree
Het Kaokelswaree is een middag waarop de jonge Tullepetaonen tot 15 jaar zich van hun creatieve kant laten zien. Dans, toneel en zang passeren deze middag de revue. De prallen en brakken zullen zich als ware dompteurs en acrobaten door de circustent van De Kwakkelkòòi begeven.
Krielekesbal
Ook het Krielekesbal staat voor het eerst in De Kwakkelkòòi. Alle Tullepetaonen tussen de 12 en 15 jaar zijn op dit avondbal van harte welkom voor een grandioos feest op hun eigen manier én op hun eigen muziek. Op deze alcoholvrije avond zorgt Stichting Carnaval Roosendaal voor toezicht. Natuurlijk is een carnavalspakske wel een vereiste om het Krielekesbal te mogen betreden

Kaokelswaree:
zondag 16 februari 2014 vanaf 14:11 uur
Entree: Volwassenen € 3,00 en kinderen €1,50
Kaarten verkrijgbaar op de middag zelf aan de kassa van De Kring

Krielekesbal:
zaterdag 22 februari 2014 van 19.11 uur tot 23.11 uur.
Entree: € 3,50
Kaarten verkrijgbaar vanaf 4 februari 2014 aan de kassa van De Kring

Meer informatie: www.tullepetaonsnieuws.nl