Geen regio geselecteerd

Politie vraagt hulp aan burgers bij onderzoek zaak in Roosendaal

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 december 2013 is door agenten omstreeks 01.50 uur een verwarde vrouw aangetroffen in een tuin bij een woning aan de Amberberg in Roosendaal. De recherche is op zoek naar mensen die die nacht iets bijzonders hebben gezien.

Uit auto gestapt of gesprongen
Eenmaal op het bureau vertelt de 31-jarige vrouw, die Spaans spreekt, dat zij op 27 december ‘s avonds in de buurt van de kruising van de Willem Dreesweg en de Bergrand uit een auto is gestapt of gesprongen. Inmiddels zijn er aanwijzingen dat dit tussen 21.00 en 22.00 uur is gebeurd. Uit haar beschrijving van de auto gaat het waarschijnlijk om een Fiat Multipla of een soortgelijk model en type. Na het gesprek is de vrouw voor medisch psychiatrische hulp naar het ziekenhuis gebracht.

Persoonlijke spullen
Omdat de vrouw op 31 december jl. in het ziekenhuis is overleden kan de recherche haar geen vragen meer stellen over wat haar precies is overkomen. Daarom roept de recherche uw hulp in. Mogelijk zijn er mensen die persoonlijke spullen hebben gevonden die aan deze vrouw toebehoren. Vermoedelijk heeft zij deze in de buurt van de Willem Dreesweg, de Bergrand of de Amberberg weggegooid. Specifiek is de recherche op zoek naar een bruine koffer van het merk Rimowa, een witte Chinese jurk, een witte blouse, een groene spijkerbroek een zwart jasje en/of vest en een paar laarzen of schoenen.

Help deze aparte zaak oplossen
Hebt u iets gezien, gehoord of gevonden dat mogelijk te maken heeft met deze zaak, laat het ons dan weten via 0900 8844. Wie weet is u informatie cruciaal voor het oplossen van deze aparte zaak