Geen regio geselecteerd

Zonnige en gezellige Putse Kermis

Redactie Redactie

Mede dankzij het prachtige weer op zondag, werd de Putse Kermis weer enorm druk bezocht.

 

Vanaf de Beukendreef aan de Nederlandse kant tot aan Klinkaardstraat aan de Belgische kant was de straat aan weerskanten vol met kraampjes en attracties.

Voor de kinderen waren er trampolines waar ze, veilig in een veiligheidstuig, enorm hoog konden springen, er waren autotjes om in te rijden, een draaimolen en meer. 

Voor de volwassenen waren er natuurlijk de honderden kraampjes waar van alles te koop was, van kunst en kitsch tot handige hulpjes in de keuken, die, vaak onder grote belangstelling, uitgebreid gedemonstreerd werden.  Ramenzeempjes voor in de auto en rendiervellen om romantisch voor de open haard te leggen, een terrarium met leguanen en kooien met hamsters, alles was te koop.

Honger en dorst lijden hoefde ook niet dankzij de café’s en restaurants waar de terrassen vol zaten en de talloze kraampjes waar wafels, poffertjes, hamburgers ijs en nog veel lekkers te koop was.

Het was gezellig druk. Eigenlijk zal het niet veel drukker kunnen worden want nu al ontstonden opstoppingen op de smallere stukken tussen de kraampjes maar alles ging in een gemoedelijke sfeer zodat de drukte geen probleem was.

Aan de Belgische kant was een een groot grasveld aan de Klinkaardstraat in gebruik als parkeerplaats en aan de Nederlandse kant zorgden verkeersregelaars er voor auto’s in de straten achter de Antwerpsestraat werden geparkeerd.

Een goed georganiseerde, mooie en druk bezochte, Putse Kermis 2012.

Hieronder een fotoimpressie van deze mooie dag: