Roosendaal

24-jarige man beroofd in Roosendaal, politie zoekt getuigen

Close up van politie-embleem op zwart uniform met twee reflecterend gele strepen

Maarten Elst Maarten Elst

Een 24-jarige man uit Duitsland is maandagavond op brute wijze beroofd door drie voor hem onbekende mannen. De man zou zijn geslagen en geschopt op de Rucphensebaan waarna één van de drie mannen hem met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zou hebben bedreigd. Bij de beroving is onder andere de portemonnee van het slachtoffer meegenomen. De politie zoekt getuigen van het voorval en roept mensen op zich te melden als ze eventueel iets hebben gezien.

De politie zoekt getuigen van een beroving die maandagavond 23 november 2020 rond 18.20 uur zou hebben plaatsgevonden op de Rucphensebaan. Een 24-jarige man uit Duitsland zou in het oosten van Roosendaal door drie hem onbekende mannen zijn beroofd van onder meer zijn portemonnee.

Mogelijk vuurwapen

Het slachtoffer geeft in een verklaring aan dat hij, terwijl hij een plas stond te doen, is geslagen en geschopt door drie voor hem onbekende mannen. Eén van de drie mannen zou hem bovendien hebben bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het 24-jarige slachtoffer is tijdens de beroving gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld wat op dinsdag wordt voortgezet.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op zich te melden. Mensen die maandagavond 23 november tussen 17:30 en 18:30 uur in de omgeving van het winkelcentrum gelegen aan de Ruchpensebaan in Roosendaal wordt verzocht contact op te nemen met het onderzoeksteam. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.